❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bu adminler niye uyuyor arkadaş kitleseler ya konuyu adamlar dolandırıyor bide paramı aldım diye ss atıyor görende gidip yapmaya çalışıyor eline ulaşmayan ürüne bozuk diyip hırsızlık yapmayın beyler yanlış

Tek yolu Türklere satışı kapatmak çünkü kanımıza işlemiş boşluk bulunca faydalanmak :D
Hocam kesinlikle çok haklısın bu fiyata turkiyede bişey alamazlar üstüne sorunsuz bile olsa bedavaya getirmek bence tamamen doyumsuzluk sorunlu olanlara bisey demiyorum

Hocam adamlar mouse almadan para iadesi yapması saçma değilmi bence bunu engelleyebilirler
Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek

Ne aç gözlü şahıslar var şu tr de birde bu kişiler önüne gelene hırsız felan der ya, elinden gelse neler yaparlar.

Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek
Kanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir? Eli ayarı tutmuyor bu desteklerin.

Kanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir?
Çok saçma işliyor bana bütün parayı vermemesi gerekir adam tuttu hepsini bi anda iade etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis senin mouse kac günde geldi
Gelmedi knk bu hafta gelir

Arkadaşlar Ajazz firması kendi sitesinde sırf elin Amerikalısına ve Avrupalısına yaranıp ürününü satmak için MCU'suna Nordic yazıyorsa ve ancak biz e-posta gönderdikten sonra Royuan'a güncelliyorsa ve farklı pazarlara farklı MCU'lar iteliyorsa suçlu biz mi oluyoruz firma mı?

Arkadaşlar Ajazz firması kendi sitesinde sırf elin Amerikalısına ve Avrupalısına yaranıp ürününü satmak için MCU'suna Nordic yazıyorsa ve ancak biz e-posta gönderdikten sonra Royuan'a güncelliyorsa ve farklı pazarlara farklı MCU'lar iteliyorsa suçlu biz mi oluyoruz firma mı?
Biz çünkü 2.günden itibaren içinde ki mcu tartışma oldu ve nordic gelmeyeceğini herkes biliyordu şans diyerek aldık

Sana gelen müşteri temsilcisi uğraşmak istemediğinden büyük ihtimal bir şeyler yaptı kendi parası değil sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,459
Üyeler
186,627
Son üye
TahaSarı
Geri