Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,922
gümrükte kalmaz herhalde 2 tane apex aldım bunu da alırsam
gümrükte kalmaz herhalde 2 tane apex aldım bunu da alırsam
yok hocamAklınızda bir fiyat var mı hocam?
kalmazgümrükte kalmaz herhalde 2 tane apex aldım bunu da alırsam
ne olayı var bunun
Bu kadar basitmi hocam bence bunun önüne geçebilirlerİade etmiyorlar knk çakallar parayı geri alıp ürünü beleşe getirme peşinde![]()
Hocam yanlış bir şey yok ki, firma bu çip ile gelecek diyorsa ve gelmiyorsa iade hakkını doğurmaz mı? Ajazz sitesinde Nordic şeklinde tanıtılıp pazarlanıyor ve bu şekilde Amerika ve Avrupa pazarına satılıyorsa, aynı ürün Temu Amerika'da çok daha ucuza satılıyorsa bizim aldığımız iade mi etik değil?Keşke buraya atmasaydın bunu yaklaşık 5 bin tane iade talebi alacaklar şimdi
wıreless swıtchlerı ıyıne olayı var bunun
Ben tee ilk pro için Roma mızrağı saplandığında yazmıştım buna benzer. Ürün gelince gönderin demişlerdi. Ben de o kadar bekleyemem yarı yolda alamaz mısınız geri demiştimMh'ye yazmıştım, talep açmışlardı ve olumsuz cevap gelmişti(tam para iadesi için ürünü geri gönderin diyorlardı, bana ürün henüz ulaşmadı) Ben de olumsuz cevaba yanıt olarak bu şekilde yazdım ve olumlu döndüler.
Tek yolu Türklere satışı kapatmak çünkü kanımıza işlemiş boşluk bulunca faydalanmakBu kadar basitmi hocam bence bunun önüne geçebilirler
Hocam adamlar mouse almadan para iadesi yapması saçma değilmi bence bunu engelleyebilirlerPahalı ya aldıysanız farkını isteyin beyler gidip mcu farklı diye dolandırmaya çalışmayın la sen ben o yapsa bütün forum yapsa şimdi adamlar orayı da engelleyecek![]()
nasıl ya ben buna 1,5k verdim durumumuz bu kadar mı kötü ya neyse belki alırımwıreless swıtchlerı ıyı