Hocam oyuna göre degişir zaten işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsa olabilir ama kabloluda sorun yok diyor muhtemelen güncelleme falan ile alakalıHocam çok enteresan ben de 5600 var kasma yapmıyor 8k da, başka bir sebep olmalı. Cihazın güncellemelerini yaptınız mı. Ben 8kdan aşağı da hiç indirmiyorum yani.
hocam güncellemeyi deneyin ve emin olun zaten 8K'da oynamanıza gerek yok 4K yeter hatta artar bile 8K Hz. Demek şuan piyasadaki en üst Hz değeri yani RTX 4090 kullanıyorsunuz ve CS'de 1.000Fps alabilmeniz gerekiyorken 800Fps alıyor gibi düşünün yani 300Fps 'den sonrası sizi etkilemez zaten tıpkı bunun gibi 8K'da genelde E-Sporcular'ın kullandığı bir şey yani siz 8K ile 4K farkını anlamazsınız öyle düşününÇoğu kişinin aldığı aj159 apex modelinden aldım ama bir sorun var oyun oynarken 8k da kasma sorunu var 1k normak 8k da kasmasının çözümü var mı?
bu oluyoUpdate kısmında 2 adet yer var birisi cihaz olan diğeri de programın updatesi
yok sorun o değil bendemi oluyo sadece bendeki cihazmı bozukgta 5'in 8k desteklemesi olduğunu düşünmüyorum gta 5 de 8khz ile ne yapıyorsunuz ?
Tamam işte kabloyu takıp update yapman gerekiyor zaten şefim. Kablosuz mouse firmwire update olmuyor.bu oluyo
tamam bide öyle deneyeyimTamam işte kabloyu takıp update yapmam gerekiyor zaten şefim. Kablosuz mouse firmwire update olmuyor.
düzelmedi ama acaba bi ayarı fln varmı bununTamam işte kabloyu takıp update yapman gerekiyor zaten şefim. Kablosuz mouse firmwire update olmuyor.
Baska oyunda deneyi zevkine demedim test et diyetamam bide öyle deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzelmedi ama acaba bi ayarı fln varmı bunun
sorun yok ben 1k da kullanırım ama benim cihazmı bozuk? sistemmi yetmiyo (zor)? gta5 izin vermiyor mu 8k'ya
Yapmaya bilir şuan 4khz üstü boş zaten en iyisi 2khz de çoğu esporcu 4khz bile kullanmıyor anlamıyorum milleti cidden 8khz de razer ve proda 7800x3d işlemci ile oyun oynayamiyolar takilip duruyori3 12100f 4k da sorun yapar mı ne diyonuz
ana ekranda sorun yok oyuna girince oluyorKablolu 8khz yok diye biliyorum ztn işlemciden kaynaklidir
Yapmaya bilir şuan 4khz üstü boş zaten en iyisi 2khz de çoğu esporcu 4khz bile kullanmıyor anlamıyorum milleti cidden 8khz de razer ve proda 7800x3d işlemci ile oyun oynayamiyolar takilip duruyor