Arama sonuçları: *

1. Marginale

Aula f87 mi fun60 mı daha mantıklı?

Kanka switchler genel olarak 40-50 gr arasıdır. Bu da 60 olsa zaten 10 gr anlamazsın bile emin ol. 1739890036 60 falanda değil ayrıca Magnetic Glare switch bak atıyorum sana. End forca da bile 48gr.
  2. Marginale

1600 tl ye kadar numpadli mekanik klavye önerisi

Rampage,gamepower dışında pek bulamazsınız öyle bi klavye
  3. Marginale

1600 tl ye kadar numpadli mekanik klavye önerisi

E yooso Z94
  4. Marginale

Yok etme o zaman hiç rahatsız etmez. Kim sana daha ağır olur dedi?
  5. Marginale

Açılmış ürünler koşulsuz iade dışına çıkar fabrikasyon hatası yoksa bilgin olsun.
  6. Marginale

Keycap değişebilirsin istersen(ek masrafın olmuş olur), cidden bu kadarda üzülüyorsan iade et.
  7. Marginale

La bana niye soruyon sdfdsfsdf 1739882823 Kanka hissedeceğin farklar değil emin ol. Nasıl anlattılar sana bilmiyorum ama.
  8. Marginale

Hayır iki türünüde kullandım fark yok ayar yapıp switch mm değiştirebilirsin ama.
  9. Marginale

Kanak bambaşka klavyeler senin amacına bağlı seçim.
  10. Marginale

Akko FUN60 vs MAD 60 HE

Yok be kanka hiçbirşey olmaz, kendileri bilmiyor muhtemelen böyle ufak ilan hataları yapıyorlar.
  11. Marginale

Akko FUN60 vs MAD 60 HE

Manyetik switch klavyeyenin başına manyetik sonuna mekanik yazmışlar. Geçende %75 klavyeye TKL yazmışlardı dsfsdfsdfsdf
  12. Marginale

Attack shark x3 pro mouse

Kanka altına değilde dongle uzatıcının ucuna takmış olabiliyorlar orda da mı yok?
  13. Marginale

Attack shark x3 pro mouse

Dongle şarj standı 1739799151 Stand olmayan modeli aldıysan kablonun ucunda uzatıcıya bağlı olması lazım. Onu çıkar pc ye tak kanka
  14. Marginale

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Kanka diyorum ya amacı öğrenmek değil bilerek yapılmış çok belli, zaten 3 mesajı vardı sadece hesabı da yeni. Adama izah ediyorsun bambaşka cevap veriyor. 1 sayfa izah ediyorsun 3 cümle bambaşka şey yazıyor. Öğrenmek isteyene bir şey öğretilir, burada öyle bi amaç görmediğim için ben kaçar 😂
  15. Marginale

Sabahtan beri o yüzden cevap verdim zaten konuya rastgele biri denk gelirde okur doğruyu öğrenir diye yazdım.
  16. Marginale

Kanka adamlar bilmiyor ama bilmediğini de bilmiyor. Birşeyi güzelce doğrusunu izah edince de dağa taşa vuruyorlar konuyu başka yere çekiyorlar veya cevabını verdiğini şeyden kaçınıp sen şu sevicisin bu sevicisin diyor. Sorsak milliyetçiler ama ateist zihniyetin kaç milyon Türk'ü sırf ırkı veya...
  17. Marginale

Riamond gelmedi asıl, adamın karısına kadar, kız çocuklarına kadar dilini uzattı omurga yoksunu Riamond Yer6 dışında heryerde olur dedi adam, ama kırpma olmaması için canlı yayın yapıcaz dedi Riamond R sini yaptı.
  18. Marginale

Kardeşim ortadoğu da olunca madem dinler yüzünden olmuş oluyorsa bahsettiğim bölgeler yüzünde ateizm yüzünden oldu yani burda aslında ne olduğu değil kimin yaptığı sizin için önemli işimize gelmeyen yaptığında o yüzden, işimize gelen yapınca ateizmin suçu diyemiyorsak biz kendimizle çelişiyoruz...
  19. Marginale

3-5 ateist dediğin dünyada en büyük katliamları yapan adamlar saydığım kişiler, sırf rusya da leninist-ateist olmayan Müslüman Türk toplulukları için sibirya da toplama kampları vardı. Çok milliyetçisiniz ya hani çin de ve rusya da ateist zihniyetlerin yaptığı zihniyeti neden basite indirgeyerek...
  20. Marginale

Saydığım adamların 5 tanesinin 3 ü ateist
Top Bottom