Neler Yeni

Aula f87 mi fun60 mı daha mantıklı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Muhammed efe
hahahahaa :D ben de red swicht ucuz bir klavye var onda daha alıştığım için hafif geliyor herhalde, ama fark yok gibiyse iade etmeyim ya o kadar geldi etti.
Yok etme o zaman hiç rahatsız etmez. Kim sana daha ağır olur dedi?

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan
Yok etme o zaman hiç rahatsız etmez. Kim sana daha ağır olur dedi?
Biri bu forumda yazdı dur bakayim :) aklımı çeldi yoksa ben anlamazdım bile :D Buradan bakabilirsiniz gelen cevaplara.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Muhammed efe
Biri bu forumda yazdı dur bakayim :) aklımı çeldi yoksa ben anlamazdım bile :D Buradan bakabilirsiniz gelen cevaplara.

Kanka switchler genel olarak 40-50 gr arasıdır. Bu da 60 olsa zaten 10 gr anlamazsın bile emin ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

60 falanda değil ayrıca Magnetic Glare switch bak atıyorum sana. End forca da bile 48gr.
Screenshot_20250218_174542_Chrome.jpg

Son düzenleme:

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan
Kanka switchler genel olarak 40-50 gr arasıdır. Bu da 60 olsa zaten 10 gr anlamazsın bile emin ol.

60 falanda değil ayrıca Magnetic Glare switch bak atıyorum sana. End forca da bile 48gr.
Alıntıyı görüntüle
O zaman pek fark etmeyecek hatta daha rahat bile olabilir sanki. Genel olarak red swichtler 40+5 zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Erakbıyık
Kanak bambaşka klavyeler senin amacına bağlı seçim.
Hocam valla oyunda oynucam normal gündelik için de kullanıcam altta arkadaş bahsetmiş biraz tasarımı tuhaf f60 un o biraz korkutuyor.

Daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan fun60, daha çok gündelik kullanım için f87 daha iyi olur.
Hocam oyunda oynarım gündelik içinde kullanacağım fun 60 ın tasarımı biraz ilginç o korkutuyor.

Loki_0

80+
Hocam valla oyunda oynucam normal gündelik için de kullanıcam altta arkadaş bahsetmiş biraz tasarımı tuhaf f60 un o biraz korkutuyor.

Hocam oyunda oynarım gündelik içinde kullanacağım fun 60 ın tasarımı biraz ilginç o korkutuyor.
Ben de az da olsa rekabetçi oynarım ama manyetik switch klavyeler pek tercih etmem. Ses ve yazım hissiyatı olarak çok iyi gelmiyorlar bana.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan

Tasarımı hissiyatı çok güzel hocam bu arada. Kaliteli yapmışlar plastik gibi hafif değil oturaklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Erakbıyık
Tasarımı hissiyatı çok güzel hocam bu arada. Kaliteli yapmışlar plastik gibi hafif değil oturaklı.
Hocam çoğu kişi kaliteli diyor keycapsleri en kötü değişiriz daha sonrasında öyle duruyor,bir de mad68 için yorumunuz nedir onu da dün sormuştum foruma fun 60 kadar kaliteli değil diye demişlerdi.

Top Bottom