bekirerkbiyk
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Hangi klavyeyi almak daha mantıklı acaba?
Daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan fun60, daha çok gündelik kullanım için f87 daha iyi olur.Hangi klavyeyi almak daha mantıklı acaba?
Kanak bambaşka klavyeler senin amacına bağlı seçim.Hangi klavyeyi almak daha mantıklı acaba?
Basış tuşu biraz ağır sanırım manyetik swicthlerdeKanak bambaşka klavyeler senin amacına bağlı seçim.
Hayır iki türünüde kullandım fark yok ayar yapıp switch mm değiştirebilirsin ama.Basış tuşu biraz ağır sanırım manyetik swicthlerde
ya fun60 cok cirkin nedenHayır iki türünüde kullandım fark yok ayar yapıp switch mm değiştirebilirsin ama.
aula ile aynı mı basış ağırlığı? ben iade edecektim etmeyim o halde?Hayır iki türünüde kullandım fark yok ayar yapıp switch mm değiştirebilirsin ama.
La bana niye soruyon sdfdsfsdfya fun60 cok cirkin neden
Kanka hissedeceğin farklar değil emin ol. Nasıl anlattılar sana bilmiyorum ama.aula ile aynı mı basış ağırlığı? ben iade edecektim etmeyim o halde?
ya satin aldim iyzico zaten cash back yapmadi 2400tl geldi bana ustelik asiri cirkin ama ici guzel ne yapmaliyim of kargoya verilmeden karar vermem lazimLa bana niye soruyon sdfdsfsdf
Keycap değişebilirsin istersen(ek masrafın olmuş olur), cidden bu kadarda üzülüyorsan iade et.ya satin aldim iyzico zaten cash back yapmadi 2400tl geldi bana ustelik asiri cirkin ama ici guzel ne yapmaliyim of kargoya verilmeden karar vermem lazim![]()
karar versim bugun kargolanmazsa iade kargolanirsa bakip iadeKeycap değişebilirsin istersen(ek masrafın olmuş olur), cidden bu kadarda üzülüyorsan iade et.
Açılmış ürünler koşulsuz iade dışına çıkar fabrikasyon hatası yoksa bilgin olsun.karar versim bugun kargolanmazsa iade kargolanirsa bakip iade
hahahahaaLa bana niye soruyon sdfdsfsdf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka hissedeceğin farklar değil emin ol. Nasıl anlattılar sana bilmiyorum ama.