Arama sonuçları: *

1. kojiro

🔥İndirim SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI PHILIPS SHAVER SERİES S8692/35

https://app.hb.biz/3J32vwd85AoJ Bi süredir takip ediyordum, S5887/10 serisi için onu aldım buda indirime girmiş dedim daha iyisi yenisi olsun. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.
  2. kojiro

Aras kargo teslim edilemeyen kargo max kaç gün şubede bekler?

aslında evet , kendimde kargocuyum firmaya göre değişiyor sistemleri, ben ilk çalıştığım firmada 2 gün dağıtıma çıkarıyordum 3. gün iadeye gönderiyordum fakat müşteriye ulaşamadıysam kafama göre değil.
  3. kojiro

Aras kargo teslim edilemeyen kargo max kaç gün şubede bekler?

3 gün bekletmesi gerekiyor dağıtımla beraber 4 gün komuşunuz vs varsa ona bıraktırın yada ulaşabilirseniz durumu izah edin bekletirler belki
  4. kojiro

Samsung galaxy tab 9 fe tabletim kargoda kayboldu

yanlış kişiye gittiyse o kişi geri vermek zorunda değil kimse hak talep edemez kişinin vicdanına kalmış bir şey
  5. kojiro

IPhone 13 Nasıl Şarj Etmeliyim?

7-8 ay öyle gitti 1 ayda 92 ye kadar düştü düşerken hiç acımıyor, bence garantiye göre sistem ayarlıyor gerçekçi değer değil
  6. kojiro

IPhone 13 Nasıl Şarj Etmeliyim?

kendim 20-80 arası kullanıyordum şarjı gece şarjda bırakmıyordum, iphone 11,13,14pro hepsinde aynısını yaptım rekorum 14 pro 7 ay 100 de kaldı sağlık sonra ani düşüş oldu :D
  7. kojiro

Amazondan verdiğim sipariş

hocam Koça ait olan Sendeo kargo firmasıyla Ekol firmasına ait kolay gelsin birleştiler, kolay gelsin adı altında, bundan ötürü kargolarda vs galiba gecikme ve kayıp durumu var genel olarak şikayet vardada şikayetler çoğalmış gibi.
  8. kojiro

Amazondan verdiğim sipariş

hocam nerde ikamet ediyorsunuz
  9. kojiro

Yardım IPhone 11 Mayıs'ta 95 olan pil sağlığı şimdi 86

14 pro kullandım 7-8 ay 100 de kaldı 1-2 ay içindede 92 ye kadar düştü garanti bitimine yakın kasıtlı olarak sistem böyle ayarlıyor bence çevremdede genelde böyle birden düşüyor yine bi süre sabit kalıyor
  10. kojiro

BARGELLO 561 Nasıldır

561 ve 651 kullandım, 561 baydı ve Babama almaya başladım kendim 651 kullanıyorum, 561 rahatsız ediyor beni
  11. kojiro

Öneri THERMALRIGHT ASSASSIN 120SE aldım hangi fanları kullanmamı önerirsiniz

belirttiğim soğutucuyu 5800x için aldım içinden çıkan fanlarımı yoksa bende msi mag max F12A-3H modeli var kasa içerisindede aynı seri fanları kullanıyorum, performans açısından hangisi daha iyi olur
  12. kojiro

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

ben asusun monitörünü aldım açamdım daha ürünü iade talebi oluşturdum hatta iade teslimatı çarşamba günü göndermeden bu parayı alabilirmiyim yapayımmı böyle bir şey
  13. kojiro

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

2 yıl 8 aydır kurumsal bir firmada çalışıyorum açıktandan üniversite kaydı var askerliği tecil etsin diye oda
  14. kojiro

🔥 En sevdiğiniz araba modelini paylaşın! 🚘

Honda Civic Type-R FK8❤️
  15. kojiro

Telefon Şarjını 100 yapmak zararli mi?

Bunu yazarken 99 olması üzdü 😢
  16. kojiro

Telefon Şarjını 100 yapmak zararli mi?

İphone 14 Pro kullanıyorum 20-80 arası şarjı hep ne sıfırlıyorum ne 100 yapıyorum, 8 aydır bu şekilde kullanıyorum pil sağlığı %100 hâla
  17. kojiro

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Daha 1km yol kat etmedim avm otoparkı hareket edip gelmiş sonuçta
  18. kojiro

Günlük araçları haftasonu keyiflik değil sürekli kullanım halindeler sitede şarj istasyonu var şarjdada görüyorum, trafikte seyir halindede hergün görüyorum
  19. kojiro

Ankaradayım heryerde görüyorum oturduğum sitede bile 4-5 tane var
  20. kojiro

❌İndirim Bitti! Red bull Ürünlerinde İndirim

80tl kupon vardı 24x355 aldım tane 19 a geldi iyi fiyat
Top Bottom