Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

O kadar saçma bir durum var ki şu an. Gaming gen tr den aldığım mouse u değerlendirmek istiyorum ama şifrem doğru olmasına rağmen hatalı diyor. Kendimden emin olmama rağmen şifremi değiştirdim log out olup sitede login oldum yine sorun yok ama mail içerisinden gelen değerlendirme butonunun yönlendirdiği url de geçerli şifremi yanlış olarak görüyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-30 193600.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-30 193600.png
    38.6 KB · Hit: 95
  • Ekran görüntüsü 2024-03-30 193751.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-30 193751.png
    97.2 KB · Hit: 91
ben asusun monitörünü aldım açamdım daha ürünü iade talebi oluşturdum hatta iade teslimatı çarşamba günü göndermeden bu parayı alabilirmiyim yapayımmı böyle bir şey

İsimleri aynı , nasıl dahil olmuyor . Farklı bir ürün ise dahil olan ürünün linkini atabilir misin ?
Şimdi kontrol ettim evet varmış. Seri numarasını doğru girdiğinizden emin misiniz?
Aynı seri numarası ile Asus Garanti sorgulamadan ürün isminin ne olarak gözüktüğünü kontrol eder misinizm Tüm bunlara rağmen olmuyorsa veya bir yanlışlık olmamasına rağmen aynı hata ile karşılaşıyorsanız Asus Tr ile iletişime geçin.

Şimdi kontrol ettim evet varmış. Seri numarasını doğru girdiğinizden emin misiniz?
Aynı seri numarası ile Asus Garanti sorgulamadan ürün isminin ne olarak gözüktüğünü kontrol eder misinizm Tüm bunlara rağmen olmuyorsa veya bir yanlışlık olmamasına rağmen aynı hata ile karşılaşıyorsanız Asus Tr ile iletişime geçin.
Herhangi bir sorun gözükmüyor. . Ben en iyisi desteğe yazayım , bizlik bir şey yok gibi .

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-30 203842.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-30 203842.png
    36.3 KB · Hit: 79
Rog Strix Scope II 96'nın beyazı kampanyaya dahil, siyahı değil. :kekw:
Farem dahildi de onunla başvuru yaptım, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederiz.

Rog Strix Scope II 96'nın beyazı kampanyaya dahil, siyahı değil. :kekw:
Farem dahildi de onunla başvuru yaptım, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederiz.
Ürün ayni ürün destege yaz belki siyahi dahil ederler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,713
Üyeler
174,226
Son üye
xMasquerade
Geri