Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

sadece rog serisinde mi var bu kampanya ? dual 6700 xt var prime b550 anakart var onlarda geçerli değil galiba

Üç çizgiye bas hüküm ve koşullar var
İyi akşamlar ben de kampanyadan faydalanmak istiyorum asus rog strix b650e-f gaming wifi sahibiyim. Asus sitesine de kayıtlı ürünüm. Kampanya katılımı için uygun bir ürün listede var ama seri no girince uygun olmasyan ürün diyor nedense. Seri no yanlış olamaz çünkü asus sitesinde sorgulayınca ürün çıkıyor bu seri numara ile. Sizin bir bilginiz var mı konu ile alakı? Yardımcı olursanız sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz

İyi akşamlar ben de kampanyadan faydalanmak istiyorum asus rog strix b650e-f gaming wifi sahibiyim. Asus sitesine de kayıtlı ürünüm. Kampanya katılımı için uygun bir ürün listede var ama seri no girince uygun olmasyan ürün diyor nedense. Seri no yanlış olamaz çünkü asus sitesinde sorgulayınca ürün çıkıyor bu seri numara ile. Sizin bir bilginiz var mı konu ile alakı? Yardımcı olursanız sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz
Sitede destek kismi var kayıt olusturabilirsiniz bendede vardi ayni sorun çözdüler

Sitede destek kismi var kayıt olusturabilirsiniz bendede vardi ayni sorun çözdüler
tamamdır yazıyorum desteğe teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben destek kısmını bulamadım siz nerden yazdınız acaba? kampanya katılım sayfasından mı yoksa asus kendi sitesinden mi?

tamamdır yazıyorum desteğe teşekkür ederim

ben destek kısmını bulamadım siz nerden yazdınız acaba? kampanya katılım sayfasından mı yoksa asus kendi sitesinden mi?
1000002641.jpg
1000002642.jpg

Monitorun seri numarasini kabul etmiyordu burdan yazdim duzelttiler aldim ödülü

Her ürün için 500tl mi yoksa eski kampanya gibi ürünler için vereceği para düşüyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,895
Üyeler
174,259
Son üye
yakamoz28
Geri