Artarof
80+ Bronze
Kaç tane ürün girebiliyoruz?yorumlar 4 gün civarında yayınlanıyor muhtemelen bir problem olmaz dediğiniz gibi. Yardım için sağolun.
Sınır var mı?
Kaç tane ürün girebiliyoruz?yorumlar 4 gün civarında yayınlanıyor muhtemelen bir problem olmaz dediğiniz gibi. Yardım için sağolun.
10Kaç tane ürün girebiliyoruz?
Sınır var mı?
tüm sistem asus ama sadece 6 ürünüm dahil
Rog ağırlıklı kampanyaya göre 6 ürün cok iyi kaça topladiniz
1 ay ı geçmediği sürece sıkıntı yok gibi. Hocam bir sorum daha olacakdı. Ben ve abim aynı tarihde aynı ürünleri istedik acaba iki ürünüde farklı yorumlar ile aynı asus hesabından gönderirsem formu bir problem çıkarmı? fatura ve amazon hesapları aynı kişi üzerine değil.2 hafta sürer en az
İkinizde alirsiniz ödülü bence ama farkli asus hesabindan gondersen daha iyi olur1 ay ı geçmediği sürece sıkıntı yok gibi. Hocam bir sorum daha olacakdı. Ben ve abim aynı tarihde aynı ürünleri istedik acaba iki ürünüde farklı yorumlar ile aynı asus hesabından gönderirsem formu bir problem çıkarmı? fatura ve amazon hesapları aynı kişi üzerine değil.
Bende öyle düşünmüştüm sağolun hocam.İkinizde alirsiniz ödülü bence ama farkli asus hesabindan gondersen daha iyi olur
Bana mail atmışlar 1 3 ay içinde gelicek yazıoyodu1 ay ı geçmediği sürece sıkıntı yok gibi. Hocam bir sorum daha olacakdı. Ben ve abim aynı tarihde aynı ürünleri istedik acaba iki ürünüde farklı yorumlar ile aynı asus hesabından gönderirsem formu bir problem çıkarmı? fatura ve amazon hesapları aynı kişi üzerine değil.
1-3 ay çoook uzun bir süre.Bana mail atmışlar 1 3 ay içinde gelicek yazıoyodu
2-3 yıl önce katılmıştım assusun cashbackine tam 90 gün sonra atmışlardı hesaba parayı muhtemelen hala o şekilde işliyorBana mail atmışlar 1 3 ay içinde gelicek yazıoyodu