Eskiden bazı ürünleri 1500 bazılarına 600tl filan geri ödeme veriyordu tabii o kampanya ismi farklıydı buda aynı değilse harika şimdi Asus flare 2 klavye aldımEskidende düşmüyordu her ürün için 500 veriyor.
Tamamdır ben de yazdım dün bakalım nezaman dönerler. Sana nekadar zamanda dönüş yaptılar?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitorun seri numarasini kabul etmiyordu burdan yazdim duzelttiler aldim ödülü
Hic hatirlamiyorum 2 yıl geçti üstünden. Ama bendeki monitore sahip olan herkeste seri no hatasi veriyordu bana Özel bir sorun değildi cozduklerini soylediklerinde diğer kisilerinkide düzeldi.Tamamdır ben de yazdım dün bakalım nezaman dönerler. Sana nekadar zamanda dönüş yaptılar?
Anladım sağolunHic hatirlamiyorum 2 yıl geçti üstünden. Ama bendeki monitore sahip olan herkeste seri no hatasi veriyordu bana Özel bir sorun değildi cozduklerini soylediklerinde diğer kisilerinkide düzeldi.
Sorun olmaz bence ama tüm yorumlara basip o sayfanin linkini atarsan daha iyi olur.Amazondan yorum yüklediğimiz zaman sadece ürünün kendi sayfasını yüklesek sorun olurmu?
Hocam yorum daha yayınlanmadan atacağım incelemeyi ondan sordum bu soruyu umarım bir sorun olmaz.Sorun olmaz bence ama tüm yorumlara basip o sayfanin linkini atarsan daha iyi olur.
yorumlar 4 gün civarında yayınlanıyor muhtemelen bir problem olmaz dediğiniz gibi. Yardım için sağolun.Bende öyle atmıştım onlar bakana kadar onaylanir heralde