Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Eskidende düşmüyordu her ürün için 500 veriyor.
Eskiden bazı ürünleri 1500 bazılarına 600tl filan geri ödeme veriyordu tabii o kampanya ismi farklıydı buda aynı değilse harika şimdi Asus flare 2 klavye aldım

Screenshot_2024-05-18-00-27-08-744.jpeg

RX560 🤨

hep rog serısı var fakırı fukarayı dusunen yok :)

Tamamdır ben de yazdım dün bakalım nezaman dönerler. Sana nekadar zamanda dönüş yaptılar?
Hic hatirlamiyorum 2 yıl geçti üstünden. Ama bendeki monitore sahip olan herkeste seri no hatasi veriyordu bana Özel bir sorun değildi cozduklerini soylediklerinde diğer kisilerinkide düzeldi.

Hic hatirlamiyorum 2 yıl geçti üstünden. Ama bendeki monitore sahip olan herkeste seri no hatasi veriyordu bana Özel bir sorun değildi cozduklerini soylediklerinde diğer kisilerinkide düzeldi.
Anladım sağolun

Amazondan yorum yüklediğimiz zaman sadece ürünün kendi sayfasını yüklesek sorun olurmu?

Sorun olmaz bence ama tüm yorumlara basip o sayfanin linkini atarsan daha iyi olur.
Hocam yorum daha yayınlanmadan atacağım incelemeyi ondan sordum bu soruyu umarım bir sorun olmaz.

Bende öyle atmıştım onlar bakana kadar onaylanir heralde
yorumlar 4 gün civarında yayınlanıyor muhtemelen bir problem olmaz dediğiniz gibi. Yardım için sağolun.

Geri