Neler Yeni

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Asus Rog scope RX ve Asus Tuf H3 ile denedim ikiside uygun olmayan ürünmüş ben ağlamaya gidiyorum iyi akşamlar... ( Asus delisi adamıda üzdüler.. )

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker
Arkadaşlar bunu nasıl yapıcaz anlamadım ben Rog mouse alcam nasıl yapabiliriz bunu inceleme sitenin değerlendirmesi mi?

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Burak B
Ben Anakart ve PSU için 500+500 ödeme aldım. Ama sıvı soğutucu ve kasayı pckolikten almıştım orada yorum yapma seçeneği yok gitti 1.000 TL :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker
Ben Anakart ve PSU için 500+500 ödeme aldım. Ama sıvı soğutucu ve kasayı pckolikten almıştım orada yorum yapma seçeneği yok gitti 1.000 TL :)
Rica etsem yardım eder misiniz? nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Asus ROG Gladius III alıcam da ama 500 tl gelmesini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz çok yardımsever birine benziyorsunuz nasıl yapılacağını biraz anlatabilir misiniz yarın mouseyi alacağım

Son düzenleme:

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Rica etsem yardım eder misiniz? nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Asus ROG Gladius III alıcam da ama 500 TL gelmesini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz çok yardımsever birine benziyorsunuz nasıl yapılacağını biraz anlatabilir misiniz yarın mouseyi alacağım
Sitede ürünün yorumlar kısmına 5 cümlelik bir değerlendirme yazıp formu dolduruyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker
Sitede ürünün yorumlar kısmına 5 cümlelik bir değerlendirme yazıp formu dolduruyorsun.
peki asustaki ad soyad ile o sitedeki ad soyad aynı olunca direkt atıyorlar mı 1 2 hafta içinde atmama durumları yok değil mi ona göre alıcam çünkü borç alcam 500 tl öğrenciyim

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
peki asustaki ad soyad ile o sitedeki ad soyad aynı olunca direkt atıyorlar mı 1 2 hafta içinde atmama durumları yok değil mi ona göre alıcam çünkü borç alcam 500 TL öğrenciyim
Ne kadar sürede yatıyor hatirlamiyorum ama en fazla 1 ay sürer.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ekran kartı listesini açtıktan sonra benim asus tuf 1650 ile bakıştık

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
asusta açtığım hesap adıyla o sitedeki hesap adı aynı mı olmalı birde gmailler farklı olsa bir şey farkeder mi ve parayı vermeme gibi durum olur mu
Ayni olsun isimler ince detaylar sitenin altinda yaziyordu bakın isterseniz

Top Bottom