Rica etsem yardım eder misiniz? nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Asus ROG Gladius III alıcam da ama 500 tl gelmesini istiyorumBen Anakart ve PSU için 500+500 ödeme aldım. Ama sıvı soğutucu ve kasayı pckolikten almıştım orada yorum yapma seçeneği yok gitti 1.000 TL
Sitede ürünün yorumlar kısmına 5 cümlelik bir değerlendirme yazıp formu dolduruyorsun.Rica etsem yardım eder misiniz? nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Asus ROG Gladius III alıcam da ama 500 TL gelmesini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz çok yardımsever birine benziyorsunuz nasıl yapılacağını biraz anlatabilir misiniz yarın mouseyi alacağım
peki asustaki ad soyad ile o sitedeki ad soyad aynı olunca direkt atıyorlar mı 1 2 hafta içinde atmama durumları yok değil mi ona göre alıcam çünkü borç alcam 500 tl öğrenciyimSitede ürünün yorumlar kısmına 5 cümlelik bir değerlendirme yazıp formu dolduruyorsun.
Ne kadar sürede yatıyor hatirlamiyorum ama en fazla 1 ay sürer.peki asustaki ad soyad ile o sitedeki ad soyad aynı olunca direkt atıyorlar mı 1 2 hafta içinde atmama durumları yok değil mi ona göre alıcam çünkü borç alcam 500 TL öğrenciyim
asusta açtığım hesap adıyla o sitedeki hesap adı aynı mı olmalı birde gmailler farklı olsa bir şey farkeder mi ve parayı vermeme gibi durum olur muNe kadar sürede yatıyor hatirlamiyorum ama en fazla 1 ay sürer.
hocam cevap verme ihtimaliniz varmıNe kadar sürede yatıyor hatirlamiyorum ama en fazla 1 ay sürer.
Ayni olsun isimler ince detaylar sitenin altinda yaziyordu bakın istersenizasusta açtığım hesap adıyla o sitedeki hesap adı aynı mı olmalı birde gmailler farklı olsa bir şey farkeder mi ve parayı vermeme gibi durum olur mu