Neler Yeni

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

2 kişi yıllardır fabrikada çalışan amcam ve eşi dobloları vardı satıp togg almaya karar vermişler yani illa fabrika sahibi alabiliyor diye bişey yok, Türkiyede sadece hanede tek kişi çalışıyorsa geçim sıkıntısı yaşıyor, çoğu ailede 2-3 kişi çalıştığını düşünürsek ortalama bir eve 50K dan fazla giriyor.

Kısaca demek istediğim TOGG sıradan egea gibi satıyor ve 5 yıl içerisinde tofaş gibi her evin kapısında görücez.
Çok inandırıcısın :ROFLMAO: e genel sağlık sigortasına kayıtlı işsiz sayısı kaç milyon kişi onu da yazarmısın buraya? bir eve kaç "K" giriyor çıkıyor daha iyi anlayalım :p

Can...

80+ Platinum
Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
İzmir/Manisa her gün farklı plakalarda görüyorum

The Semih

80+ Gold
Çok inandırıcısın :ROFLMAO: e genel sağlık sigortasına kayıtlı işsiz sayısı kaç milyon kişi onu da yazarmısın buraya? bir eve kaç "K" giriyor çıkıyor daha iyi anlayalım :p
Senin zaten derdin bu belli konuyu açmandan, bişeyleri kabullenememişşin gelmişin neden sokakta togg yok, internette duyduklarının tersi çıkınca garip geliyor dimi sanada, evet kardeşim internette halk sefalet çekiyor gibi gösteriyorlar ama gerçekte Togg'a biniyorlar.

Toga binende müdür felan değil bunu bi kez daha belirteyim orta halli insanlar bile togg alıyor tanıdıklarım varda söylüyorum.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Semi kaan Çakır
İstanbul'dayım her dışarı çıktığımda en az 4 tane görüyorum . Her çeşit renkte gördüm hatta 3 tane farklı farklı kaplama yapılmış bile gördüm. Avrupa yakasında da çok gördüm .

Senin zaten derdin bu belli konuyu açmandan, bişeyleri kabullenememişşin gelmişin neden sokakta togg yok, internette duyduklarının tersi çıkınca garip geliyor dimi sanada, evet kardeşim internette halk sefalet çekiyor gibi gösteriyorlar ama gerçekte Togg'a biniyorlar.

Toga binende müdür felan değil bunu bi kez daha belirteyim orta halli insanlar bile togg alıyor tanıdıklarım varda söylüyorum.
tanıdık çevren çok genişmiş :LOL: Sorumada cevap veremediğine göre böyle mesajlar yazmanı doğal karşıladım

The Semih

80+ Gold
e genel sağlık sigortasına kayıtlı işsiz sayısı kaç milyon kişi onu da yazarmısın buraya?
Bu olayın Togg ile alakası nedir ? işşizliği alım gücüyle mi kıyaslıyorsun sen, insanlar iş bulamama sebebi işverenlerin işten çıkarması, gençlerin sürekli iş seçmesi beğenememesi, yada herkesin öğretmen olmak istemesi gibi sebeplerdir, eğitim o kadar basit olduki önüne gelen öğretmen yada memur olabiliyor bu ülkede.

Bunlarda işşizliği arttıran şeyler fakat bu konunun Alım gücüyle hiçbir alakası yok. Parası varki milletin alıyorlar, zaten forumda bile artık son model ekran kartlı sistemler toplanıyor gözüme çarptı geçen. Analiz yaparsan anlayabilirsin neyin ne olduğunu, ama internetteki söylemlerle değil, 2023 seçimi mesela sosyal medyaya göre malum parti yerle bir olcaktı fark atacaktı ana muhalefet ama gerçekte ne çıktı ? kimseyi korumuyorum bu arada hiçbir partili değilim de sen demek istediğim örnekleri anlamışşındır umarım.

Enflasyonun artmasının sebebi bile türk halkının herşeyi satın almasıdır bunuda biliyorsundur herhalde, devlette düşürmek için faizleri arttırıyor ?

Bu olayın Togg ile alakası nedir ? işşizliği alım gücüyle mi kıyaslıyorsun sen, insanlar iş bulamama sebebi işverenlerin işten çıkarması, gençlerin sürekli iş seçmesi beğenememesi, yada herkesin öğretmen olmak istemesi gibi sebeplerdir, eğitim o kadar basit olduki önüne gelen öğretmen yada memur olabiliyor bu ülkede.

Bunlarda işşizliği arttıran şeyler fakat bu konunun Alım gücüyle hiçbir alakası yok. Parası varki milletin alıyorlar, zaten forumda bile artık son model ekran kartlı sistemler toplanıyor gözüme çarptı geçen. Analiz yaparsan anlayabilirsin neyin ne olduğunu, ama internetteki söylemlerle değil, 2023 seçimi mesela sosyal medyaya göre malum parti yerle bir olcaktı fark atacaktı ana muhalefet ama gerçekte ne çıktı ? kimseyi korumuyorum bu arada hiçbir partili değilim de sen demek istediğim örnekleri anlamışşındır umarım.
önceki yazdığım mesaja cevap verebilirsen senin yazdığın mesaja göre laf lafı açtı sen togg dışı mesaj yazarsan karşındakine cevap veremeyincede bu olayın toggla alakası nedir diyorsan kendini sorgula derim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Tesla gördüm en son afyon köy yolunda

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Ankara'da yaygın.

The Semih

80+ Gold
togg dışı mesaj yazarsan karşındakine cevap veremeyincede bu olayın toggla alakası nedir diyorsan kendini sorgula derim
Kardeşim senin konuyu açma sebebin togg değil bak ben seni tekde çözdüm merak etme, yazdığım mesaja gülerek SGK yi karıştırman bile belli ediyor, kendince binlerce togg satmış dışarda göremiyorum diyorsun yani alttan giriyorsun, şimdi senin gibiler KAAN uçağınada birsürü laf yapıyor yanlış mıyım ? yani arabaya yerli diyorlar sen gidip motoru yerlimi diyen tiplerdensin. Konuyu açma sebebin bu senin bende öyle cevap veriyorum.

Top Bottom