TahaCel
80+ Gold
Dahası
istanbul anadolu yakasındayım çok göryorum gün içnde 4-5 defa gördüğümde oluyor
Bu arada ben tesla da ne zaman çıksam trafiğe görüyorum. Kayseri elektrikliye geçiş yapmış ikna oldum şimdi.Bizim binada 3 tane var la görmemem mümkün değil. Sitede de toplam 8 falan.
İkisi de . Yolda sürekli görüyorumtogg dışı mesaj yazarsan karşındakine cevap veremeyincede bu olayın toggla alakası nedir diyorsan kendini sorgula derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul trafiği ayrı tutalım derim malum trafik o kadar sıkışıkki bir yerden bir yere 3 saatte gidiliyor , dünyaca ünlü zaten trafik akmıyor İstanbulda Hangi güzergahı kullanıyorsunuz geçeyim belki tekeri dönen görebilirim bende
togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?
ufo mu bu hocam
plakaları mı alıyorsunuz orasını anlamadımİzmir/Manisa her gün farklı plakalarda görüyorum
İstanbul'da günde en az 10 tane görüyorum.Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Isparta'ya gel günde en az 5 tane görürsün. Hergün farklı farklı plaka görüyorum. Gayet şık ve güzel araba bu arada beyaz rengine hastayım...Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
İstanbul çok ayrı alanya nüfüsa oranla, birde zaten oradaki trafik istisna yani bence. 10 tane görüyorsanız trafikte kaç saat yol yapıyorsunuz mesela orada? Ben şimdi alanyadan antalya merkeze gitsem yolda 1 tane bile göremiyorum hareket halinde bile ama yolda az değil yani mesafeİstanbul'da günde en az 10 tane görüyorum.
yedim hepsiniBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Knk ben istanbulda yaşıyorum adım bası varBu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Trafikte yol yapmıyorum Esenler'de oturuyorum yürürken görüyorum. Sen iyi bakmıyorsun demek ki etrafa güzel kardeşim. Açıkçası neyi kanıtlamaya çalıştığını da anlamadım.İstanbul çok ayrı alanya nüfüsa oranla, birde zaten oradaki trafik istisna yani bence. 10 tane görüyorsanız trafikte kaç saat yol yapıyorsunuz mesela orada? Ben şimdi alanyadan antalya merkeze gitsem yolda 1 tane bile göremiyorum hareket halinde bile ama yolda az değil yani mesafe