Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

istanbul anadolu yakasındayım çok göryorum gün içnde 4-5 defa gördüğümde oluyor

İstanbul küçükyalıda(e5-yan yol) Hem park halinde hem de giderken neredeyse her saat görüyorum. Küçükyalı e5 türkcell ana binasının orasında genelde önümden geçiyor hep. Kocaeli çayırova bölgesinde bu zamana kadar 4 tane gördüm. park halinde de 2 tane sabit duran tanıdığım var :D Ama o arabanın daha çok ekmek yemesi lazım. Geliştirici olarak da bizim insanımız seçiliyor mağlesef. Arabamı araba. bin git diycem ama o da zor.

Sinop Samsun bolu istanbul Tekirdağ Edirne daha sayayım mi her yerde çünkü

togg dışı mesaj yazarsan karşındakine cevap veremeyincede bu olayın toggla alakası nedir diyorsan kendini sorgula derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istanbul trafiği ayrı tutalım derim malum trafik o kadar sıkışıkki bir yerden bir yere 3 saatte gidiliyor , dünyaca ünlü zaten trafik akmıyor İstanbulda :D Hangi güzergahı kullanıyorsunuz geçeyim belki tekeri dönen görebilirim bende

togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?

ufo mu bu hocam
İkisi de . Yolda sürekli görüyorum

Bingöl gibi küçük bir şehirde bile fazlasıyla görüyorum. ( Cokda beğeniyorum)

Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
İstanbul'da günde en az 10 tane görüyorum.

Bu TOGGlar trafikte neden yok. Yol kenarında park halinde olan demiyorum , trafikte yürür vaziyette hiç görmedim. Yoksa caddeye park et günde 100 bin kişi geçiyor zaten park halinde arabayı herkes illaki görür. Genelde yeni araç alanlar sürekli tuvalete bile gitmeye araba kullanırlar tabiri caizse. Ama trafikte pek göremiyorum ben Alanyada. Siz bulunduğunuz şehirde görebiliyormusunuz?
Isparta'ya gel günde en az 5 tane görürsün😃. Hergün farklı farklı plaka görüyorum. Gayet şık ve güzel araba bu arada beyaz rengine hastayım...

İstanbul'da günde en az 10 tane görüyorum.
İstanbul çok ayrı alanya nüfüsa oranla, birde zaten oradaki trafik istisna yani bence. 10 tane görüyorsanız trafikte kaç saat yol yapıyorsunuz mesela orada? Ben şimdi alanyadan antalya merkeze gitsem yolda 1 tane bile göremiyorum hareket halinde bile ama yolda az değil yani mesafe

yedim hepsini

Knk ben istanbulda yaşıyorum adım bası var

İstanbul çok ayrı alanya nüfüsa oranla, birde zaten oradaki trafik istisna yani bence. 10 tane görüyorsanız trafikte kaç saat yol yapıyorsunuz mesela orada? Ben şimdi alanyadan antalya merkeze gitsem yolda 1 tane bile göremiyorum hareket halinde bile ama yolda az değil yani mesafe
Trafikte yol yapmıyorum Esenler'de oturuyorum yürürken görüyorum. Sen iyi bakmıyorsun demek ki etrafa güzel kardeşim. Açıkçası neyi kanıtlamaya çalıştığını da anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,931
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri