Arama sonuçları: *

1. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Rengine takılma kanks klavye sağlamsa devam et ne işiniz var rgb yle falan bilmiyorum
  2. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Valla bilmiyorum kankam 2 senedir apex3 kullanıyorum taş gibi klavye hala çok sağlam
  3. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Aynen öyle bakmak lazım kablosuz bir kulaklığa geçiş yapma zamanı geldi bakalım bulursak uydurursak geçmek en mantıklısı en doğrusu
  4. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

İndirim nerede var kankam
  5. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

6k fiyatı var fiyatı da bayağı varmış bi araştırmak lazım
  6. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Nasil bir kulaklik corsair hs80max önerilerin arasında mi
  7. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Güncel olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud 3 kablosuzda ses az geliyor gibi şikayetler duydum onun için almadim farklı bir urun. Önerisinde bulunabilir misin
  8. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Tam olarak nereye patliyor 1733006121 Bi bakayım üstadım olmazsa alırım 1733006286 Kulakliktan anlıyormusun kanka
  9. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Alırsam keyfi alacağım köşe de dursun diye alacağım hatta bağlarım bi beğenirsem kullanırım ama beğenmezsem apexi geri bağlarım aulayıda dükkana götürürüm ofiste kullanmak için
  10. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Almaya gerek yok dimi hocam
  11. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

İhtiyacım aslında yok klavyem hala canavar gibi çalışıyor hiçbir problemi yok öyle çok popüler olduğunu görünce geçeyim mi acaba diye düşündüm
  12. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Aula f75 gecikme sağlarmı dostum
  13. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Valla bende bilmiyorum kenarda köşede dursun diye alınabilecek bir klavye gecikme gibi bir durum yaparmi fps oyununda 1733005297 Reis bende alacağım da gecikme sorunu yaşatır mı acaba onu düşünüyorum
  14. T

CS2 AKIL ALMAZ SAÇMALIK

Goruntu ayarın ne kanka 1024x768 mi
  15. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

İşte bu ses akşam sessizliğin de o kadar çok çıkıyor ki bu ses sana bunu anlatamam
  16. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Anladım üstad anlayan birine soralım o zaman cloud 2 nin ses kalitesinden çok memnunum ama kablosuza geçmeyi düşünüyorum artık onun içinde bir kulaklık arıyorum cloud3 vardı aslında ama millet sesinden memnun değil gibi bi kaç yazı okudum ondan sonra alasım kaçtı 1733004688 Yok yok ortak o sesi...
  17. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Kankam klavye mekanikmiş ben mekanik ses çıkaran klavye sevmiyorum onun için membran almıştım zaten
  18. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Ben en iyisi hiç degişmeyeyjm kanka klavyeden memnunum durduk yere masraf çıkmasın başımıza 1733004366 Sen anlıyorsun gibi bu işi şuan güncel olarak hyperx cloud2 kablolu kullanıyorum kablosuz bir kulaklığa geçeceğim onerin olur mu
  19. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Aula f75 tuşlar ses yapıyor mu klavye sesini sevmiyorum onun için membran klavye almıştım zaten 1733003813 Reis tuşa bastığınızda gecikme gibi birsey yapiyor mu fps oyuncusuyum burası benim için çok önemli çünkü
  20. T

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Geçilir mi Reis bu klavyeye nediyorsun şuanda 1400-1500 e forumda satıyorlar 1733003692 Kankam o klavye elimde zaten şuan kullanıyorum geçilir mi öbür klavyeye
Top Bottom