- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim nerede var kankamindirimle 5 e düşüyor o zaman almak lazım ama dediğin gibi çok pahalı bencede. yd fiyatı 180€
İndirim nerede var kankamindirimle 5 e düşüyor o zaman almak lazım ama dediğin gibi çok pahalı bencede. yd fiyatı 180€
şuan yokta takip etmek lazımİndirim nerede var kankam
Aynen öyle bakmak lazım kablosuz bir kulaklığa geçiş yapma zamanı geldi bakalım bulursak uydurursak geçmek en mantıklısı en doğrusuşuan yokta takip etmek lazım
Üst segment diyeceğimiz apex pro mini bile 3 4 aylık olmasına rağmen rgb leri bozuluyosa aula da patlar 3 4 aya illa bişeyler olur onu diyorum 15 20 dolarlık klavye sonuçtaTam olarak nereye patliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi bakayım üstadım olmazsa alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulakliktan anlıyormusun kanka
Valla bilmiyorum kankam 2 senedir apex3 kullanıyorum taş gibi klavye hala çok sağlamÜst segment diyeceğimiz apex pro mini bile 3 4 aylık olmasına rağmen rgb leri bozuluyosa aula da patlar 3 4 aya illa bişeyler olur onu diyorum 15 20 dolarlık klavye sonuçta
Taş gibi zaten klavye de bu kronik muhabbetleri varmış bazı tuşlar yeşile dönüyo rgb si bozuluyo ona denk geldik bizdeValla bilmiyorum kankam 2 senedir apex3 kullanıyorum taş gibi klavye hala çok sağlam
Rengine takılma kanks klavye sağlamsa devam et ne işiniz var rgb yle falan bilmiyorumTaş gibi zaten klavye de bu kronik muhabbetleri varmış bazı tuşlar yeşile dönüyo rgb si bozuluyo ona denk geldik bizde
Senin klavyen bozuldu diye başkalarınınki bozulacak diye bir şey yok,almadan önce sorunu var mı diye araştırsaydın, daha önce 20 30 dolarlık klavyeler kullandım 1.5 sene hiç bir şey olmadı ve bu klavye normalde 50 dolar temu indirimli satıyordu zaten bu klavyenin olayı indirimli satılmasıÜst segment diyeceğimiz apex pro mini bile 3 4 aylık olmasına rağmen rgb leri bozuluyosa aula da patlar 3 4 aya illa bişeyler olur onu diyorum 15 20 dolarlık klavye sonuçta
Membranın savunulacak tarafı yok membran da kullandım aula hem ses çıkarmıyor hem de tatlı ve sessiz bir sesi var.Apex 7 biraz sesliydi o doğru.Kankam klavye mekanikmiş ben mekanik ses çıkaran klavye sevmiyorum onun için membran almıştım zaten
Niye savunmayayim 2 senedir kullanıyorum cokta memnunum klavyeden sen neyini beğenmedinMembranın savunulacak tarafı yok membran da kullandım aula hem ses çıkarmıyor hem de tatlı ve sessiz bir sesi var.Apex 7 biraz sesliydi o doğru.
Apex 7 kullandım hala da duruyor 1 yılı geçti hiçbir şeyinde sorun yok. sana ayıplı mal satmışlar. aulaya gelince 60 dolar civarı bir klavye o kadar erken bozulacağını sanmıyorum abartmayın bazı şeyleri sırf millet temadan aldı diye 3-4 aya patlayacak muhabbeti çok saçma tamam 5-10 kişinin patlar belki teknolojik ürün şans işi ama hepsi patlayacakmış gibi konuşmak kıskançlık falan heralde.Üst segment diyeceğimiz apex pro mini bile 3 4 aylık olmasına rağmen rgb leri bozuluyosa aula da patlar 3 4 aya illa bişeyler olur onu diyorum 15 20 dolarlık klavye sonuçta
Fiyatına göre rezil bir klavye olduğunu düşünüyorum. ilk klavyemdi şuan arkadaşımda kullanıyor hiç memnun değil. bu aula tarzı klavyeler kullansan demek istediğimi anlarsın. tabi sen tamamen sessiz olmasını istiyorsun o konuda bir şey diyemem.Mecbur membran kullancan o zaman.Membran olmasıyla derdim yok aslında o fiyata membran ve o özellikte klavye satılmasına laf ediyorum.Niye savunmayayim 2 senedir kullanıyorum cokta memnunum klavyeden sen neyini beğenmedin