Gurkanpiro
80+ Platinum
yanı o senın kararın tft ekran felan var 820 pro dafiyat farkını yok sayarsak
yanı o senın kararın tft ekran felan var 820 pro dafiyat farkını yok sayarsak
evet hocam kullanıyorum zaten ak820 pro yu sadece aralarındaki farklar neler hangisi daha iyi onu sordumyanı o senın kararın tft ekran felan var 820 pro da
kasa kalitesi sanırım aula nın daha iyi ama 820 pro da sahane bıseyevet hocam kullanıyorum zaten ak820 pro yu sadece aralarındaki farklar neler hangisi daha iyi onu sordum
switch konusunda ne düşünüyorsunuz peki? ses, kalite, hissiyat vb.kasa kalitesi sanırım aula nın daha iyi ama 820 pro da sahane bısey
820 proyuu denemedım hıc ama swıtchlerının ajazzın gıft ve flyıng swıtchlerı hos kalıtelı zatenswitch konusunda ne düşünüyorsunuz peki? ses, kalite, hissiyat vb.
evet gift swicth olanını kullanıyorum bende fazlasıyla memnunum820 proyuu denemedım hıc ama swıtchlerının ajazzın gıft ve flyıng swıtchlerı hos kalıtelı zaten
bu da aynı şekil işte onu diyorum güya 70 dolar kendi sitesinde ama hikaye , neredeyse her zaman 900-800 tl civarına satılıyor banggood temuda falan dümen bu işler . Paco rabbane da kendi sitesinde 16k resmi satıcılarda 12k aynı hesap.Klavye bildiğin 70 dolara satılıyor. Hem de baya satılıyor yurt dışında falan. Boş yapıyorsun. Onlar ederinden yükseğe satıyor olabilir ama 900 lira şuanda gerçekten indirim. Senin dediğin sahte indirim zaten hep duruyor öyle 80 dolardan 70'e düşmüş diye gösteriyor ona bir şey demiyorum
Bak diğer konularda cidden yalan indirim aşırı fazla hatta gerçek indirim yok gibi bir şey ama ben bu klavyenin 900-800'e satıldığını ilk kez görüyorum ve böyle çok sık olan bir olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.bu da aynı şekil işte onu diyorum güya 70 dolar kendi sitesinde ama hikaye , neredeyse her zaman 900-800 tl civarına satılıyor banggood temuda falan dümen bu işler . Paco rabbane da kendi sitesinde 16k resmi satıcılarda 12k aynı hesap.
Ya da ülkemizde Mondelez marka ürünlerin neredeyse her Allahın günü indirimde olması gibi
Veya carrefour , migros , gratis , watsons da falan görürsün etikette şey yazar 500tl , gratiskart a özel 99tl! Kasaya gidiyon kart yok diyon tamam diyo 99 a veriyor gene aynı hesap bunlar satış stratejisi