Frederic Patric denemeni öneririm. İşyerinde bir arkadaşım kullanıyordu, sürekli parfüm kokusunu baskın bir şekilde duyuyorum diye sormuştum nereden aldığını, bu şekilde keşfettiğim bir markadır. Shadow öneririm ama biraz ağırdır.
Monster'ın servis kalitesi 5 yıl öncesine göre rezalet halde. Bundan sonra bakım için göndermenizi önermiyorum. Bakımlarını kendiniz yapmanız çok daha doğru olur ve cihaza zarar verilmesini önlemiş olursunuz.
Ben Abra A5 V12.1.1 kullanıcısıydım, sıfır kondisyonda gözüm gibi baktığım cihaz kendi...
DLSS performansı 4090 da bile açsan görüntüyü native haline göre bozuyor.
Performans opsiyonu 4060 için gerekli bence. 4060 üzerindeki kartlarda kalite modunda kullanılmalı.
Kalite modu da performansa göre hissedilmeyecek oranda etkiliyor görüntüyü.
Ramin RGB siz olanını almanı öneririm. Senin seçtiğinde Intel XMP diyor ama AMD işlemcin var o yüzden Expo destekli ram almalısın.
Fiyat aşırı avantajlı değil ama iyi. Bu fiyat bandında 7700XT li ya da 4070 li sistemler var. Çoğunda i5 13400F ve 7500F işlemciler var.
Bütçen kısıtlıysa sıvı...
Bu da iyi, bir yerde Xiaomi nin 34" ini gördüm 9.5K ya 180Hz falan diyordu onu da bir araştır
1732909880
İnternet üzeri satıldı zaten ama 1 taneydi herhalde stok. Ben atmıştım bu konuya ama 6K imiş fiyat ben 10K zannediyordum :D
Gören bir arkadaş almış 1 saat içinde de mağaza stokları bitti.
@yakupblt
Bak google dan aratınca 10K gösteriyor. İndirimler başladığı gibi girdim ürüne 10K gördüm diye hatırlıyordum. Demekki fiyatını biraz daha indirdiler. Belki de hatalı fiyatlandırma da olabilir inşallah iptal olmaz