OrkunJJ
80+ Silver
Ankara da bir tanıdığı gönderdim önünde sıra olmuşlar orda da bitmişMağazadan alım var ztn
Ankara da bir tanıdığı gönderdim önünde sıra olmuşlar orda da bitmişMağazadan alım var ztn
Aocu diyorsunuz sanırım, bu nasıl acaba34 inc monitör keşke internet üzeri satılsaymış kaçırdığım için üzüldüm. Çok sağlam ürün 10k yı da hakeder o ürün (Va olması kötü)
Bu da iyi, bir yerde Xiaomi nin 34" ini gördüm 9.5K ya 180Hz falan diyordu onu da bir araştırAocu diyorsunuz sanırım, bu nasıl acaba
![]()
Philips Evnia 34M1C5500VA 34" 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 WQHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 34M1C5500VA 34" 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 WQHD VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 34M1C5500VA ITOPYA'dawww.itopya.com
İnternet üzeri satıldı zaten ama 1 taneydi herhalde stok. Ben atmıştım bu konuya ama 6K imiş fiyat ben 10K zannediyordum34 inc monitör keşke internet üzeri satılsaymış kaçırdığım için üzüldüm. Çok sağlam ürün 10k yı da hakeder o ürün (Va olması kötü)
Hocam bunun kasa ve psusu hakkında ne düşünüyorsunuz? 600W ve bronz olması kötü değil mi, yeterli olur mu? Bir de anakartı ve ekran kartının asus olması ve ekran kartının beyaz olması fiyata göre iyi özellikler sanırsam doğru mudur? Kuzenime almayı düşünüyoruz da daha uygun 4070 super çok yok gibi. Dün indirim bekledik olmadı daha da olcağından ümidim yok ne dersiniz alınır mı bu kasa yoksa bir yayıncı indirimi falan mı beklenir?Bu çok güzel. 2x16 GB RAM yaparak alabilirsiniz.
Yok bitfenix iyidir ve 600W yeterli olur. Anakartın Asus ve B650 olması iyi. Ekran kartı da iyi ve ısınmayan bir model.Hocam bunun kasa ve psusu hakkında ne düşünüyorsunuz? 600W ve bronz olması kötü değil mi, yeterli olur mu? Bir de anakartı ve ekran kartının asus olması ve ekran kartının beyaz olması fiyata göre iyi özellikler sanırsam doğru mudur? Kuzenime almayı düşünüyoruz da daha uygun 4070 super çok yok gibi. Dün indirim bekledik olmadı daha da olcağından ümidim yok ne dersiniz alınır mı bu kasa yoksa bir yayıncı indirimi falan mı beklenir?