ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,497
Monitör nasıl Alınır mı?
sundugu ozellıkler ıyı olsada panel kalitesi iyi degildir yüksek ihtimalMonitör nasıl Alınır mı?
Amazon'da 1 ayı geçen bekleme süresine ulaştığım oldu. En sevdiğim platform yine de Amazon ama ne yazık ki Türkiye'de süreç genel olarak berbat olabiliyor. Aynı şeyi Hepsiburada ve Trendyol'da da yaşayabilirsin ve yaşadığım oldu yine. Bir monitör almıştım. Trendyol express kırmış ve söylemiyorlar, iade sürecinde teslimat kısmını da sürekli güncelledikleri için hiçbir şey yapılamıyor. Her aradığımda Trendyol güncel gördüğü için bir şey de yapamıyor. Öyle 1 ay oyaladılar beni ve THH falan uğraşmak istemediğim için beklemek durumunda kalmıştım. O yüzden sorun çıkmaz diyemeyiz ama yine de daha az tanınmış firmalardan daha iyi oldukları kesin.tam olarak öyle işlemiyor abi bence. hepsiburada, amazon gibi firmaları pckolikle de karşılaştıramazsın yani. %70i için katılıyorum
kesinlikle katılıyotum hocam. müşterinin 3. sınıf insan muamelesi gördüğü bir bölgede alışverş yapmaya çalışıyoruz ve ihtimaller dahilinde hareket etmek zorundayız. amazonla benim de sorun yaşadığım oldu fakat bir sonraki alışverişimde sorun çıkarma ihtimalinde pckolikAmazon'da 1 ayı geçen bekleme süresine ulaştığım oldu. En sevdiğim platform yine de Amazon ama ne yazık ki Türkiye'de süreç genel olarak berbat olabiliyor. Aynı şeyi Hepsiburada ve Trendyol'da da yaşayabilirsin ve yaşadığım oldu yine. Bir monitör almıştım. Trendyol express kırmış ve söylemiyorlar, iade sürecinde teslimat kısmını da sürekli güncelledikleri için hiçbir şey yapılamıyor. Her aradığımda Trendyol güncel gördüğü için bir şey de yapamıyor. Öyle 1 ay oyaladılar beni ve THH falan uğraşmak istemediğim için beklemek durumunda kalmıştım. O yüzden sorun çıkmaz diyemeyiz ama yine de daha az tanınmış firmalardan daha iyi oldukları kesin.
İşte ben orada f/p oranına bakıyorum.kesinlikle katılıyotum hocam. müşterinin 3. sınıf insan muamelesi gördüğü bir bölgede alışverş yapmaya çalışıyoruz ve ihtimaller dahilinde hareket etmek zorundayız. amazonla benim de sorun yaşadığım oldu fakat bir sonraki alışverişimde sorun çıkarma ihtimalinde pckolik
gibi bilinmedik markalar daima amazondan daha önde benim için