Neler Yeni

🔥İndirim PCKOLİK İNDİRİMLERİ 🔥🔥

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Monitör nasıl Alınır mı?

FatihC

80+
tam olarak öyle işlemiyor abi bence. hepsiburada, amazon gibi firmaları pckolikle de karşılaştıramazsın yani. %70i için katılıyorum
Amazon'da 1 ayı geçen bekleme süresine ulaştığım oldu. En sevdiğim platform yine de Amazon ama ne yazık ki Türkiye'de süreç genel olarak berbat olabiliyor. Aynı şeyi Hepsiburada ve Trendyol'da da yaşayabilirsin ve yaşadığım oldu yine. Bir monitör almıştım. Trendyol express kırmış ve söylemiyorlar, iade sürecinde teslimat kısmını da sürekli güncelledikleri için hiçbir şey yapılamıyor. Her aradığımda Trendyol güncel gördüğü için bir şey de yapamıyor. Öyle 1 ay oyaladılar beni ve THH falan uğraşmak istemediğim için beklemek durumunda kalmıştım. O yüzden sorun çıkmaz diyemeyiz ama yine de daha az tanınmış firmalardan daha iyi oldukları kesin.

hamzaersoy

80+ Bronze
Amazon'da 1 ayı geçen bekleme süresine ulaştığım oldu. En sevdiğim platform yine de Amazon ama ne yazık ki Türkiye'de süreç genel olarak berbat olabiliyor. Aynı şeyi Hepsiburada ve Trendyol'da da yaşayabilirsin ve yaşadığım oldu yine. Bir monitör almıştım. Trendyol express kırmış ve söylemiyorlar, iade sürecinde teslimat kısmını da sürekli güncelledikleri için hiçbir şey yapılamıyor. Her aradığımda Trendyol güncel gördüğü için bir şey de yapamıyor. Öyle 1 ay oyaladılar beni ve THH falan uğraşmak istemediğim için beklemek durumunda kalmıştım. O yüzden sorun çıkmaz diyemeyiz ama yine de daha az tanınmış firmalardan daha iyi oldukları kesin.
kesinlikle katılıyotum hocam. müşterinin 3. sınıf insan muamelesi gördüğü bir bölgede alışverş yapmaya çalışıyoruz ve ihtimaller dahilinde hareket etmek zorundayız. amazonla benim de sorun yaşadığım oldu fakat bir sonraki alışverişimde sorun çıkarma ihtimalinde pckolik
gibi bilinmedik markalar daima amazondan daha önde benim için

FatihC

80+
kesinlikle katılıyotum hocam. müşterinin 3. sınıf insan muamelesi gördüğü bir bölgede alışverş yapmaya çalışıyoruz ve ihtimaller dahilinde hareket etmek zorundayız. amazonla benim de sorun yaşadığım oldu fakat bir sonraki alışverişimde sorun çıkarma ihtimalinde pckolik
gibi bilinmedik markalar daima amazondan daha önde benim için
İşte ben orada f/p oranına bakıyorum.
Örneğin bütçem 3000 tl ise ve pckolikte 3000 tl'ye bulursam ama Amazon'da da 3200 tl ise biraz bütçemi aşıp Amazon'u tercih ediyorum ama aradaki fark bütçemi çok aşıyorsa o zaman deneme yoluna gidiyorum.
Bu arada bunu belli başlı ürünlerde yapmamanızı tavsiye ederim. Özellikle kulaklık gibi ürünlerde Amazon çok avantajlı. Hem piyasa geneline yakın fiyatta -hatta daha düşük fiyatlı- ürün bulabiliyorsunuz hem de size deneme şansı sunuyor. Amazon satıcılı ürünlerde deneyip geri gönderebiliyorsunuz kulaklıkları. Bu müthiş bir şans. Bu yüzden ürüne bağlı da hareket etmek lazım.

Top Bottom