Sabaha Karşı Zilim Çaldı

Reaksiyon skoru
49
Sabaha karşı 4'te zilim çaldı. "Kim o?" dediğimde kimse cevap vermedi, içime şüphe düştü. Ne yapayım, evde yalnızım, ailem tatilde, apartmanda oturuyorum. Daha önce hırsız girdi evimize

İçini ferah tut yinede belki hırsız yoklamıştır belki yanlışlıkla oldu bilemeyiz imkanının var ise bir kamera al tak girişe çok pahalı değiller zaten

Apartmanda başka kişiler var mı?

Evi bırakıp kaç

İçini ferah tut yinede belki hırsız yoklamıştır belki yanlışlıkla oldu bilemeyiz imkanının var ise bir kamera al tak girişe çok pahalı değiller zaten
Normalde biri yanlış daireye basmıştır derdim de gece 4 kötü saat ya büyük ihtimalle hırsız yokladı.
Sabaha karşı 4'te zilim çaldı. "Kim o?" dediğimde kimse cevap vermedi, içime şüphe düştü. Ne yapayım, evde yalnızım, ailem tatilde, apartmanda oturuyorum. Daha önce hırsız girdi evimize
Kapının tüm kilitlerini kilitle uyurken.

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Apartmandakilere bi söyle istersen

arkadasinda dedigi gibi kamera en mantiklisi bide yanina bicak silah biseyler her zaman bulundur ne olur ne olmaz bu zamanda

yatarken falan bir odanın ışığını açıp uyu birde bir şey olfduğunu veya olacağını zannetmiyorum çok fazla takmamaya çalış belkide alt veya üst kata bastılar sen size bastılar zanettin veya yanlış apartmana bastılar veya çocuklar zbk yaptı

gecenin 4 unde ?
yatarken falan bir odanın ışığını açıp uyu birde bir şey olfduğunu veya olacağını zannetmiyorum çok fazla takmamaya çalış belkide alt veya üst kata bastılar sen size bastılar zanettin veya yanlış apartmana bastılar veya çocuklar zbk yaptı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,225
Üyeler
197,405
Son üye
ogunozden
Geri