Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Other world
itopyadan alışveriş yapmadan önce iade süreçleri ile ilgili bilgi sahibi olmanızı öneriyorum. arama kısmından bakabilirsiniz.

sıfır kapalı kuıtu klavyeyi geri gönderdim. iademi 7 gündür yapmadılar. yarın 8. gün olacak. muhtemelen yarın ve pazar günü de arada kaynar.

satın alacağınız yer neresi olursa olsun, müşteri yorumlarını okuyun.

haklarında onlarca şikayet var. hepsi benzer şikayetler. "yoğunuz" kelimesinin altına saklanan sözüm ona işletme.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Jiyu
itopyadan alışveriş yapmadan önce iade süreçleri ile ilgili bilgi sahibi olmanızı öneriyorum. arama kısmından bakabilirsiniz.

sıfır kapalı kuıtu klavyeyi geri gönderdim. iademi 7 gündür yapmadılar. yarın 8. gün olacak. muhtemelen yarın ve pazar günü de arada kaynar.

satın alacağınız yer neresi olursa olsun, müşteri yorumlarını okuyun.

haklarında onlarca şikayet var. hepsi benzer şikayetler. "yoğunuz" kelimesinin altına saklanan sözüm ona işletme.
Yoğunlarsa eleman alsınlar işleri ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berhan
pc hocası 9'dan bahsediyorsunuz anlaşılan , sizce o sistem özelleştirmeler ile 32k 33k'ya alınır mı ?
psu kötü diyorlar , enarmax kasa alınmaz mı
arkadaşım bu hazır sistemi aldı başka bir kasaya monte edildi. 16x2 ram + rgb cpu soğutucu özelleştirmesiyle geldi. hazır sistemle gelen kasayı ben şuanda satıyorum. açıkçası 240w tdpli amd ekran kartı ile bu psuyu kullanmak istemedim. amd kartlarda tavsiye edilen psu limiti ne yazıyorsa üzerine 100 eklemek lazım. belki düzelmiştir durum ama ben hep öyle yapıyorum. sıkıntı yaşamadım.

4070 sistem eğer daha erken çıksaydı onda muhtemelen değişiklik yapmamıza gerek olmayacaktı. biz çoktan satın almıştık kasayı çıktığında. 200w ve altı ya da tek 8 pinden (asus dual 4070 tek 8 pinli) beslenen ekran kartlarında problem yaşanacağını sanmıyorum.

tam orta seviyenin psusu, ortanın ortası. 65w cpu + 200w gpu geri kalan bileşenlere 35w desek ortalama 300w güç tüketen sistemlerin problem yaşayacağını sanmıyorum. kendi sitesine göre 80+ white sertifikalı gözüküyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Akanzaii06

80+ Bronze
hocam aklımı çeliyorsunuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi çözünürlükte kullandınız 32 inç i
24 1080
27 1080 ki çok eleştirdiler 27 de 1080 kullanılmaz diye.
32 2k aktif kullanıyorum...
bu görecelidir belki ama ben büyük ekran seviyorum film seyrederken de oyun oynarkende her türlü benim için avantaj önemli olan masa mesafen çok yakın olmasın benim masa eni 65-70cm

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
24 1080
27 1080 ki çok eleştirdiler 27 de 1080 kullanılmaz diye.
32 2k aktif kullanıyorum...
bu görecelidir belki ama ben büyük ekran seviyorum film seyrederken de oyun oynarkende her türlü benim için avantaj önemli olan masa mesafen çok yakın olmasın benim masa eni 65-70cm
gamepad ile uzaktan oynamayı(1m) düşünüyorum zaten hocam 2k da sıkıntı olmaz dimi

Consınow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
arkadaşlar gaming için 2k monitör max 7-8k olacak öneriniz olur mu bu kampanya da ?

al bro 1. yi al tepe tepe kullan :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Selim ÖZ

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Jiyu
arkadaşım bu hazır sistemi aldı başka bir kasaya monte edildi. 16x2 ram + rgb cpu soğutucu özelleştirmesiyle geldi. hazır sistemle gelen kasayı ben şuanda satıyorum. açıkçası 240w tdpli amd ekran kartı ile bu psuyu kullanmak istemedim. amd kartlarda tavsiye edilen psu limiti ne yazıyorsa üzerine 100 eklemek lazım. belki düzelmiştir durum ama ben hep öyle yapıyorum. sıkıntı yaşamadım.

4070 sistem eğer daha erken çıksaydı onda muhtemelen değişiklik yapmamıza gerek olmayacaktı. biz çoktan satın almıştık kasayı çıktığında. 200w ve altı ya da tek 8 pinden (asus dual 4070 tek 8 pinli) beslenen ekran kartlarında problem yaşanacağını sanmıyorum.

tam orta seviyenin psusu, ortanın ortası. 65w cpu + 200w gpu geri kalan bileşenlere 35w desek ortalama 300w güç tüketen sistemlerin problem yaşayacağını sanmıyorum. kendi sitesine göre 80+ white sertifikalı gözüküyor.
O kadar detaylarını çok anlayamıyorum , özelleştirme yapacağım hava soğutucu ram ssd pc hocası 9 düşünüyorum 32k ediyor yaklaşık.
Alsam beni uzun yıllar götürür mü ? sürekli parça değiştirmekle uğraşmak istemiyorum , ileride 4070süper ya da 5070 taksam yeter

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Max itopya indirimi 😄😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR