imZen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
alamıyorum derken?Hocam özellikle itopyanın indirimlerini bekledim almadım sistem PC hocası gg12'yi alacaktım şu an alamıyorum stoklarda sıkıntı yaşayan var mı başka
alamıyorum derken?Hocam özellikle itopyanın indirimlerini bekledim almadım sistem PC hocası gg12'yi alacaktım şu an alamıyorum stoklarda sıkıntı yaşayan var mı başka
Bana göre kurtarmaz sen oynarım dersen 1080P yine oynarsın baya büyük çünkü biz 27 de 2K öneriyoruz 34 de 2K bilemedim2k olmaz mı 4k olunca fiyat iyi artıyor
Ödeme yöntemine geliyorum kart bilgilerini giriyorum ürünü almaya çalıştığımda bir hata oluştu diyoralamıyorum derken?
Adam alır parasını yoluna bakar kral ne ilgilendirir ne kadar indirim yaptıklarıkaç gündür reklamını basan donanım arşivine yazar
La bırakın adam da ekmek yesinAdam alır parasını yoluna bakar kral ne ilgilendirir ne kadar indirim yaptıkları![]()
kartta o kadar para olsa denerdim ama yokÖdeme yöntemine geliyorum kart bilgilerini giriyorum ürünü almaya çalıştığımda bir hata oluştu diyor
24 - 27 - 32 hepsini kullandım... kesinlikle en başta 32 kullanmalıymısım.bi ara mağazaya gidip 32inç monitör incelemeliyim bende fırsat bulamıyorum 27 ile 32 arasında kaldım