reklam gibi geldiDoa Kozmetik'e bir şans ver, bana güvendiğin için çok sevineceksin. Böyle uyguna böyle kalıcı ve güzel parfüm bulabildiğin için çok mutlu olacaksın. Deneme setini de almanı tavsiye ederim. Çok güzel parfümler var. Belki aralarından sana daha güzel gelen bir seçenek bulursun. Tamamen kullanıcı önerisidir.
- DOA KOZMETÄ°K MÃMESSÄ°LLÄ°K Ä°TH. Ä°HR. SAN. TÄ°C. LTD ÅTÄ°.
www.doakozmetik.com
www.doakozmetik.com
www.doakozmetik.com
Reklam falan değil. Reklam yapıyorsam annem babam ölsün. İnsanların uyguna güzel ürünlere erişebilmesini istediğim için bildiğim bir konu hakkında öneride bulundum. Kullanıcıyım ben. Özellikle kendi beğendiğim parfümü attım zaten. Birsürü erkek parfümü var gir bak siteye.reklam gibi geldi
ölmesin abi niye ölsünEğer markayı bilmediğin için kuşku duyuyorsan, Trendyol mağazalarını ziyaret edip değerlendirme sayılarını inceleyebilirsin. Herkes çok memnun. Kendileri zaten Türkiye'nin en köklü kozmetik markasıdır. Ben çok memnunum.
Reklam falan değil. Reklam yapıyorsam annem babam ölsün. İnsanların uyguna güzel ürünlere erişebilmesini istediğim için bildiğim bir konu hakkında öneride bulundum. Kullanıcıyım ben. Özellikle kendi beğendiğim parfümü attım zaten. Birsürü erkek parfümü var gir bak siteye.
Frederic Patric denemeni öneririm. İşyerinde bir arkadaşım kullanıyordu, sürekli parfüm kokusunu baskın bir şekilde duyuyorum diye sormuştum nereden aldığını, bu şekilde keşfettiğim bir markadır. Shadow öneririm ama biraz ağırdır.bütçe 1k