Arama sonuçları: *

1. carlosbgtr12

DGS ye girmeli miyim?

@Perfectshot06 dgs müşaviri var burda cevaplasın reisim
  2. carlosbgtr12

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

birde benim ss'imi kullanmış yaaa.. Telifliyorum ulan seni
  3. carlosbgtr12

Yardım AM5 Soket eksik/kırık pin

Tekrar saydım vss( voltage source supply) pinine denk geliyormuş kendim de kontrol ettim, biraz bakındım tek pin kırılnca sanırım işlemci çalışıor diğer pinler sayesinde benim avantajım pin kırılmamış :LOL: iktidara gelmiş ince işçilik ile düzeltilebilir bence
  4. carlosbgtr12

Anladım hocam tekrar kontrol edeyim sanırım boş pin ve fotorafta belli olmuyor ama sanırım pin var, havaya kalkmış bağımsızlığını ilan etmiş gibi duruyor 1707991624 Muhtemelen öyle olur :( 1707991665 Aykut hocam şemasını attı kontrol ettiricem @Perfectshot06 beye :ROFLMAO:
  5. carlosbgtr12

Merhabalar, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ben 2. elden anakart aldım, aldığımda sokette bir sıkıntı yoktu. 2 gün önce evde anakartı işlemcisiz kasaya montaj yaptım, montajdan sonra da sorun yoktu bugün işlemci geldi tam takıcakken böyle bir şey fark ettim. sanırım orda 1 pin eksik...
  6. carlosbgtr12

MC ATERNOS SUNUCUYA NASIL MOD KURULUR 1.20.4 HELP ME

Hocam istek gelmedi bir de siz atın ben ekleyeyim
  7. carlosbgtr12

MC ATERNOS SUNUCUYA NASIL MOD KURULUR 1.20.4 HELP ME

slash3169 Hocam discord üzerinden detaylıca anlatıp gösterebilirim mod kurulumunu ve crack şekilde mp oynamayı basit bir işlem
  8. carlosbgtr12

Yks Yerlestirme Sonucları Açıklandı!

açın kapıyıığ
  9. carlosbgtr12

Öneri 2 TB M.2 SSD Önerisi

aldım valla atığın linktekini, sonuncuymuş bitti hemen :D Teşekkür ederim yardımlarınız için
  10. carlosbgtr12

hepsi burada da olanın fotorafında max yazıyor fakat açıklaması legend internetten de baktım 2 tb modeli yok gibi hiç biryerde, legend modelinde böyle bir şey yapsan sorun olur mu buna bir engel mi biliyor musun
  11. carlosbgtr12

Merhaba arkadaşlar, attığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. ssd yi alacak olan arkadaş benim :D şimdi o hepsi burada ki ssdi almayı düşünüyorum(Adata A-DATA DISK PCI-E 2TB NVME LEGEND 960 ALEG-960-2TCS 7400/6800MB/S/GEN4) ama bu ssd de heatshink var ve ben laptopuma alacağım yani onu sökmem...
  12. carlosbgtr12

Yardım Wİ-Fİ Kartı uyumu,değişimi ve tavsiye

Merhabalar hocam bu konuyu unutmuşum çözeli baya oldu :D tabi biraz uğraştırdı m2 girişinden çözmüştüm lakin bir de dönüştürücü kullanmak gerekti eğer anakartta wifi kartı girişi yoksa dönüştürücüler kullanılabiliyor tabi bunların da türleri vardı bunu biraz geç fark ettiğim için malesef biraz...
  13. carlosbgtr12

3 boyutlu modelleme ve tasarımdan anlayanlar yardım edebilir mi

Merhabalar bir direksiyon seti projem var buna uygun bir direksiyon tasarlıyorum satın almak yerine kendim yapmak istedim internetten g29 a ait(birebir olmayabilir) 3d modellemeyi buldum ancak tasarımdan zerre anlamıyorum bilen birisi bana yardım edebilir mi? Not: dosya .step uzantılı Bu...
  14. carlosbgtr12

Eşcinsellik hastalık mıdır?

Ben tercih olduğuna inanmıyorum aksine pisiskolojik bir rahatsızlık olabilir çağımızın genel problemi, özellikle LGBT durumu, bunu bir bayrakla sembolleştirmek yerine psikolojik durumlar veya rahatsızlıklar katogorisinde yer alan bir durum olarak görmek isterdim bu ve bunun gibi kişiler kendi...
  15. carlosbgtr12

bu sene yerleşen aday seneye tyt puanı kullanabiliyormu

Bu sene son kez uygulandı diye biliyorum.
  16. carlosbgtr12

Minecraft 1.15.2 mod öneri

işlemci ve rami söyleyin size hangi paketleri oynayabilirsiniz söyleyeyim bu iş göründüğünden daha basit ve daha kolay
  17. carlosbgtr12

Pasaportlu evcil hayvana aşı yaptırmamanın cezası var mı bilgi verebilirmisiniz?

kedi son anne sütü içişinden 50 gün boyunca idare edebilir o ana sütünden gelen antikor onu korur sonraki süreçte kedin çok çabuk rahatsızlanır daha önce hiç aşı yapılmadıysa ve bunlar basit gibi gelir çünkü diğer kediler aşı olduğu için çabuk atlatırlar fakat senin kedin hiç aşı olmadığı için...
  18. carlosbgtr12

Etkili ve ucuz protein tozu

Dostum düşüncene kesinlikle saygı duyuyorum ama yanlış düşünüyorsun seni linçlemekle veya hor görüp küçük düşürmek gibi bir niyetim de yok sadece işin doğrusunu yazacağım. protein vücuda gerekli bir madde sen farkında olmasan bile zaten bunu muhtemelen alıyorsun süt içinde var(kazein, süt...
  19. carlosbgtr12

Steelseries Arctis 3 Windows 11'de kullanan var mı?

arctis 7 yi windows 11 de steelseries engine(eski adı bu yenisi GG) ile birlikte kullanıyorum program ayarlarından her şeyden faydalanabiliyorum üstüne bir de steelseries in mouse da var. ve Evet 7.1 varsa eğer açabiliyorsun
  20. carlosbgtr12

Uyuyamıyorum beyler.

24 lemek güzel bir çözüm olmayablir belki kafan doludur evde spor yapmayı deneye bilirisin, bisiklet vs varsa çık bisiklet sür veya yürüyüş yapabilirsin dışarı çıkma imkanın var ise. 24 saat uyumamak sıkıntı yaratabilir muhtemelen sabah doğru uykun gelir de, uyku problemi yaşayan biri 24 saat...
Top Bottom