Neler Yeni

Etkili ve ucuz protein tozu

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
Muz ye spor yap daha sağlıklı :D Toz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.

Şişirilmiş balon gibi şekil alır kaslar.
Ne boş adamsın yaptığın yoruma bak, sen muz yemeye devam et.
Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Protein tozu alırken dikkat etmen gereken noktalardan bir tanesi içerdiği şeker oranının düşük olması çünkü whey protein içindeki şekerin ayrıştırılması maliyetli olduğu için içerisindeki şekeri olduğu gibi bırakıyorlar, bu da istemediğimiz bir şey. İçerisinde B6 vitamini olanları tercih etmen daha iyi olur. Çok yükselmek istemiyorsan, her ne kadar kaliteden ödün verilmemesi gerektiğini düşünsem de daha öncesinde protein ocean'ın 400 gramlık kurabiye aromalısını kullanmıştım,onu tavsiye edebilirim. Hem fiyatı uygun hem de içeriği F/P. Ayrıca youtube da Supplement Gurmesini takip etmeni öneririm.Videolarını mutlaka izle,kafanda belli bir fikir oluşur zaten.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bomboş bir bilgi.

Protein tozları ilaç değildir ek besindir. Peynir altı suyundan yapılır ve içinde bir sürü faydalı vitaminleri de barındırır. Günlük dozunda kullanılırsa sağlık açısından bir problem olmaz. Balon gibi şişirme diye bir şey yok bilmiyorsanız burada insanları yanlış yönlerdirmeyin.
Tozdan besin olmaz. Toz yemeye-içmeye devam edebilirsiniz. Sözüm baya bir sporcuyum diye düşünenlerin zoruna gitti sanırım. Yada Toz tüccarlarının.

şahin doğan

80+ Platinum
Bazıları protein tozu sadece kası şişiriyor demiş 😂😂 bu gibi söylemleri söyleyen kişileri dinlemeyin 10 yaşında çocuklardan duyduklarını burada papağan gibi tekrarlıyorlar. Protein tozunu önerdiğim tek nokta besinlerden yeteri kadar protein alamıyorsanız kullanın. İlk önceliğiniz tavuk, et ve diğer besin türleri olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
Tozdan besin olmaz. Toz yemeye-içmeye devam edebilirsiniz. Sözüm baya bir sporcuyum diye düşünenlerin zoruna gitti sanırım. Yada Toz tüccarlarının.
Bakın tabii ki beslenmenin yerini hiçbir şey tutmaz.Bu sadece takviye edici gıda olarak kullanılabilir. Onun dışında hayvansal ve bitkisel olmak üzere birçok protein kaynağı var. Kişi tercihleri doğrultusunda beslenmesini gerçekleştirir. Protein tozu , bcaa vb. supplementler normal gıdanın yerini tutamaz , ek takviye olarak kullanılır. Örneğin 100 gram kırmızı ette 22-25 gram protein, 2-4 gram bcaa vardır ama 1 ölçek protein tozu ile bu değerleri karşılayabilir. Bütçeyle alakalı bir tercih meselesi tamamen.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
İlla protein tozu almana gerek yok 100 gram tavuğun maliyeti 6,40 krş falan bir ölçek protein tozu ortalama 10 TL 20 gram protein alıyorsun ikisindende ortalama olarak ama sen illa alıcam ya spordan sonra içmek istiyorum diyorsan f/p olarak proteinocean öneririm.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abi benim mesajlarımı cevaplamayın artık. Kim ne toz yiyorsa yesin- içsin artık beni ilgilendirmez. :D ahshhdjsjsj
Sanki çok önemli meseleymiş bu konuya yazdım.

Konu sahibine söylüyorum. Git doğal ürünler ye. Tozla felan beslenmene gerek yok, böyle boş işlerle kafayı yorma.
Spordan sonra İçecek gibi sıkılmış Portakal suyu içebilirsin serinleştirici gibi.

OnurCiftci26

80+ Bronze
"tozdan besin olmaz" bu laftan sonra tartışmaya gerek yok çünkü duvara anlatsam daha iyi anlar o yüzden sen kendi bildiğini yap ama insanlara tavsiye verme dışarıdan çok cahil gözüküyorsun çünkü.

Buraya bana protein tozu kas şişirir diye bilimsel bir makale at lütfen. Atamıyorsan da daha fazla konuşma.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
"tozdan besin olmaz" bu laftan sonra tartışmaya gerek yok çünkü duvara anlatsam daha iyi anlar o yüzden sen kendi bildiğini yap ama insanlara tavsiye verme dışarıdan çok cahil gözüküyorsun çünkü.

Buraya bana protein tozu kas şişirir diye bilimsel bir makale at lütfen. Atamıyorsan da daha fazla konuşma.
Protein tozu almayan sporcuyla
Protein Tozu alan sporcuyu yan yana koyup kıyaslamamışsın sanırım.

Aslında benim sizinle bir konuşacak şeyim yok. Ben konu sahibine yazmıştım. İlk başta Siz neden bana cevap verdiniz anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
Protein tozu almayan sporcuyla
Protein Tozu alan sporcuyu yan yana koyup kıyaslamamışsın sanırım.

Aslında benim sizinle bir konuşacak şeyim yok. Ben konu sahibine yazmıştım. İlk başta Siz neden bana cevap verdiniz anlamadım.
Dostum düşüncene kesinlikle saygı duyuyorum ama yanlış düşünüyorsun seni linçlemekle veya hor görüp küçük düşürmek gibi bir niyetim de yok sadece işin doğrusunu yazacağım. protein vücuda gerekli bir madde sen farkında olmasan bile zaten bunu muhtemelen alıyorsun süt içinde var(kazein, süt proteini) veya ette var bakliyatta vs her yerde var yani vücudun bir döngüsüne ait olan bir taş hayatının her köşesinde, bunun fazlası dışkı yoluyla atılıyor mesela 30 tane köfte gömdüm vücud içinden sadece gerekli kadarını alır fazlası beni kaslı vs yapmaz muhtemelen akşam yediğim çiğ köfte ile fazlası acıyla çıkar. bir de bunun takviyeleri var çeşitli türleri var en bilindiği whey protein, peynir altı suyundan üretiliyor aslında bu takviye bile yediğimiz yiceklerden oluşuyor yani öyle kimyasal bir durum çok yok sadece düşük kalori saf ekstra takviye, bunu kimler kullanabilir dersen ya bazı hastalıkları olan takviyeye ihtiyaç duyan kişiler veya vücudun protein ihtiyacı yaptığı antrenmana göre artan sporcular kullanabilir. Kas yapısının temel taşlarından olduğu için antrenman sırasında yıkıma uğrayan kasları onarmak için lazım protein, bunu takviye olmadan yapan sporcular da var ama genelde maddi durum ile ilgili her gün akşam bonfile et yiyemeyeceği için insanlar genelde takviyelere yöneliyor. ha hiç alamayanlar var yine takviyelerden bu sefer doğal protein kaynaklarına yöneliyorlar ucuz. yaptığın kıyaslama da bir tık yanlış protein tozu alan sporcu ile almayan sprocu arasında eğer maddi ve imkan durumları aynı ise hiçbir fark olmaz aksine doğal beslenen muhtemelen daha dinç olur çünkü orda işin içine başka maddeler de giriyor konumuz sadece protein olduğu için protein üzerinden yorumladım. supplement bir ilaç değil aksine bir takviyedir protein tozu da bir supplement dir

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dostum düşüncene kesinlikle saygı duyuyorum ama yanlış düşünüyorsun seni linçlemekle veya hor görüp küçük düşürmek gibi bir niyetim de yok sadece işin doğrusunu yazacağım. protein vücuda gerekli bir madde sen farkında olmasan bile zaten bunu muhtemelen alıyorsun süt içinde var(kazein, süt proteini) veya ette var bakliyatta vs her yerde var yani vücudun bir döngüsüne ait olan bir taş hayatının her köşesinde, bunun fazlası dışkı yoluyla atılıyor mesela 30 tane köfte gömdüm vücud içinden sadece gerekli kadarını alır fazlası beni kaslı vs yapmaz muhtemelen akşam yediğim çiğ köfte ile fazlası acıyla çıkar. bir de bunun takviyeleri var çeşitli türleri var en bilindiği whey protein, peynir altı suyundan üretiliyor aslında bu takviye bile yediğimiz yiceklerden oluşuyor yani öyle kimyasal bir durum çok yok sadece düşük kalori saf ekstra takviye, bunu kimler kullanabilir dersen ya bazı hastalıkları olan takviyeye ihtiyaç duyan kişiler veya vücudun protein ihtiyacı yaptığı antrenmana göre artan sporcular kullanabilir. Kas yapısının temel taşlarından olduğu için antrenman sırasında yıkıma uğrayan kasları onarmak için lazım protein, bunu takviye olmadan yapan sporcular da var ama genelde maddi durum ile ilgili her gün akşam bonfile et yiyemeyeceği için insanlar genelde takviyelere yöneliyor. ha hiç alamayanlar var yine takviyelerden bu sefer doğal protein kaynaklarına yöneliyorlar ucuz. yaptığın kıyaslama da bir tık yanlış protein tozu alan sporcu ile almayan sprocu arasında eğer maddi ve imkan durumları aynı ise hiçbir fark olmaz aksine doğal beslenen muhtemelen daha dinç olur çünkü orda işin içine başka maddeler de giriyor konumuz sadece protein olduğu için protein üzerinden yorumladım. supplement bir ilaç değil aksine bir takviyedir protein tozu da bir supplement dir
Abi işte durum burda değişiyor. Protein tozu alan sporcunun kasları almayana kıyasla daha fazla ve hızlıca kabarıyor büyüyor.
Kas şişirici ondan diye söylüyorum.

Millette durup kanıt felan istiyor. Ben bunun neyini kanıtlıyım işte göz önünde.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Abi işte durum burda değişiyor. Protein tozu alan sporcunun kasları almayana kıyasla daha fazla ve hızlıca kabarıyor büyüyor.
Kas şişirici ondan diye söylüyorum.

Millette durup kanıt felan istiyor. Ben bunun neyini kanıtlıyım işte göz önünde.
Hala kas sisiriyor diyor ya kardeş iç protein tozu da şişir bakayım kaslarını hadi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom