Etkili ve ucuz protein tozu

Abi işte durum burda değişiyor. Protein tozu alan sporcunun kasları almayana kıyasla daha fazla ve hızlıca kabarıyor büyüyor.
Kas şişirici ondan diye söylüyorum.

Millette durup kanıt felan istiyor. Ben bunun neyini kanıtlıyım işte göz önünde.
Aynen kanka protein tozu alınca kaslar daha fazla kabarıyor birkaç ay dene bakıyım kabarıcakmı

500 600 Lira biraaz 300 400 Tl aldık tozlardan bi Hayır Gelmez gibi Hammaddesi Çok Kalitesiz Alıcaksan Proteinocen Al İndirimleri Takip Et Ama Proteini Çok Besinden Alabilirsin Creatinin Yoska Creatin Al.

Hala kas sisiriyor diyor ya kardeş iç protein tozu da şişir bakayım kaslarını hadi.
Spor yapmazsam bişey olmazki. Arkadaş var yapısı inceydi, spor yapmadan içti bi değişiklik olmadı hani.
Aslında biraz kilo almak için içmişti, malesef fayda etmedi.
Uzun ince biy yoldayız şarkısıyla uğurladık arkadaşı.

Hala kas sisiriyor diyor ya kardeş iç protein tozu da şişir bakayım kaslarını hadi.
Nasıl iç ya ? Ben sürdüm 30 Dk bekledim duş aldım bicepsler 4 cm büyümüş. yanlış bilgi verme lütfen!!! :kekw::kekw:

Spor yapmazsam bişey olmazki. Arkadaş var yapısı inceydi, spor yapmadan içti bi değişiklik olmadı hani.
Aslında biraz kilo almak için içmişti, malesef fayda etmedi.
Uzun ince biy yoldayız şarkısıyla uğurladık arkadaşı.
Ee kardeş spor yapmadan şişmiyorsa niye şişiriyor diyorsun? Sen sanıyor musun ki spora başlayıp bunu içince kasların şişecek falan sen bu kafadaysan senden hiçbir şey olmaz. Kilo almak için protein tozu içtiyse baştan yanlış yapmış zaten. Protein tozu kilo aldırmaz kaslarını onarmana yardımcı olur, günlük protein alımını tamamlamak için kullanılır, herhangi bir öğünün yerini tutmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,046
Üyeler
185,370
Son üye
DarkRight
Geri