15 yaşinda creatine ve protein tozu kullanmak sorun yaratirmi

Parkta alkol içmek zararsız, gençliği yaşamak için yapılan bir şey ama protein tozu zararlı, hangi şartlarda beslendiği, kesildiği, yolunduğu bilinmeyen tavuk daha zararlı. Yersen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Creatine alınabilir yeterli su içmeyi unutma. Protein tozu pahalı eminim ki tavuk haşlayacak veya baharatlayıp kızartacak zamanın vardır öyle çöz o işi toz yine almanı öneririm bazen zamanın olmayabilir veya spor sonrasi işin çıkar 3-4 saat yemek yiyemeyecek olursun o zaman çakarsin 1 ölçek ama rutine katma tozu
Sen bu kafayla çok yaşamazsın. Devam et :)

Hemen hemen yaşıtız kanka ben de spor yapıyorum düzenli şekilde.spor yaparken amacın sağlıklı olmaktır diye düşünüyorum bunun için kreatin vesaire alıp sağlığını bozmana gerek yok sağlık bozmaktan kastım uğraştırır seni ve 15 yaşındasın uzaman vesaire daha bitmemiştir bence uğraşma.Yağ oranın yüksekse diyet yap bence zayıfsan da zeytinyağı shot falan.Eski zamanlarda protein tozu falan olduğu yazmıyor hiç bir tarih kitabında insanların fizikleri kötü müydü o zaman sence? Yeterince yiyip spor yapman yeterli dediğim gibi takviyeye gerek yok.

Hemen hemen yaşıtız kanka ben de spor yapıyorum düzenli şekilde.spor yaparken amacın sağlıklı olmaktır diye düşünüyorum bunun için kreatin vesaire alıp sağlığını bozmana gerek yok sağlık bozmaktan kastım uğraştırır seni ve 15 yaşındasın uzaman vesaire daha bitmemiştir bence uğraşma.Yağ oranın yüksekse diyet yap bence zayıfsan da zeytinyağı shot falan.Eski zamanlarda protein tozu falan olduğu yazmıyor hiç bir tarih kitabında insanların fizikleri kötü müydü o zaman sence? Yeterince yiyip spor yapman yeterli dediğim gibi takviyeye gerek yok.
meragimdan soruyorum kreatin neden ugrastirir beni

20 li yaşlarında saçların dökülsün istiyorsan kullan

20 li yaşlarında saçların dökülsün istiyorsan kullan
Dostum, arkadaşını boşuna korkutmana gerek yok. Hiçbir araştırmada kreatinin saç dökülmesine neden olduğuna dair bir bulguya rastlanmamış.

Merhabalar 15 yasindayim 2 3 aydir fitness yapiyorum yeterli protein alamiyorum maximum 90 100 protein tozu ve cretine almalimiyim günde 4 litre su iciyorum. eğerki kullanirsam olasi tehlikeleri soylermisiniz birde önerdiginiz marka varmi
Böbreklerin sağlamsa ve yeterli miktarda su tüketiyorsan, herhangi bir sorun yaşamazsın. Ancak böbreklerinde bir sağlık problemi varsa, kullanmadan önce bir doktora danışman daha doğru olur.

Milletin belki hayatını karartacak ne olduğu belirsiz şeyleri bir şey olmaz diyerek küçümsüyor sonra gelip benim eğlenin gençler dememe laf ediyor velete bak sen :D
Sana ne desem müstehak. Bu kafayla aynen devam et hayatına çok kalmaz geberir gidersin

Milletin belki hayatını karartacak ne olduğu belirsiz şeyleri bir şey olmaz diyerek küçümsüyor sonra gelip benim eğlenin gençler dememe laf ediyor velete bak sen :D
Sana ne desem müstehak. Bu kafayla aynen devam et hayatına çok kalmaz geberir gidersin
Ulan daha reşit olmayan, alkol almaya yaşı yetmeyen çocuğa gençliğinizi yaşayın diyerek alkole yönlendiriyorsun. Ayda yılda bir annenden izinsiz içtiğin alkol her gün alicağın protein tozundan daha mı zararsız? Hayatını karartıcakmış birde. Dur tahmin edeyim annen baban toz almana izin vermiyor, eve sokup saklamaya da cesaret edemiyorsun ama tekele tanıdık vasıtasıyla girip aldığın birayı parkta içmeye cesaret edebiliyorsun değil mi?

Ulan daha reşit olmayan, alkol almaya yaşı yetmeyen çocuğa gençliğinizi yaşayın diyerek alkole yönlendiriyorsun. Ayda yılda bir annenden izinsiz içtiğin alkol her gün alicağın protein tozundan daha mı zararsız? Hayatını karartıcakmış birde. Dur tahmin edeyim annen baban toz almana izin vermiyor, eve sokup saklamaya da cesaret edemiyorsun ama tekele tanıdık vasıtasıyla girip aldığın birayı parkta içmeye cesaret edebiliyorsun değil mi?
Ben ailemden 5 kuruş para bile almayı bırakalı yıllar oluyor da, senin bu yanıklık nereden geliyor? :D

Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkes senin gibi ürkek tavşan yaşamıyor bu hayatı. Git bir dışarıyı gör ya da tedavi ol. Bu çok bambaşka bir kafa yapısı

Toza zararlı onun yerine tavuk ye , ya da creatine saç döker diyen kişilerin spor konusunda hiçbir bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kilonun yaklaşık 2 katı protein alman lazım bunun hepsini etten tavuktan yumurtadan alırsan kolesterolün fırlar, baklagillerden ya da takviyelerle desteklemen gerekir ki kolesterolün fırlamasın. Creatine de saç döker diyen kişiler spor yapmamış kişilerdir. Sth ın zaten spor yaparken yüzde 30 a çıktığı için saça etkisi olsa ne olur olmasa ne olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,142
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri