Neler Yeni

Etkili ve ucuz protein tozu

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ban mı yediniz hocam oradan?
Konu sahibi affetsin konu dışı oluyor konuşmamız.

Abi o forum varya, artık en aktif olduğu zaman 40 üye zor toplanır. Kimseyle Muhabbet edemiyoruz sağlıklı şekilde.
Bi baktım konuda DA forumun ismi geçti. Buraya Bi bakayım derken 300 aşkın aktif üye görmem beni foruma çekti.

Neyse. Protein tozu isteyen arkadaşa mutluluklar dilerim. Umarım istediğini bulur. :D

cnut

80+ Bronze
Protein tozu olmasa da olur aslında. Beslenmen ne durumda? Ne kadardır spor yapıyorsun? Kreatin, BCAA, Glutamin kullanıyor musun?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Proteinin vücuta yararlı olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sadece öneri yaptım.
O tozlar sadece kas şişirmek için yarıyor benim gözümde.
İyi forumlar
Protein vücuda yararlı değil ne demek daha fazla linçlenmeden kaybol bence burdan adam steroid mi kullanıcak sanki kasları şişsin ? Protein tozu , kreatin vs bunlar vücut için yararlı ve belirli dönemlerde alınmaları gerek.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Protein vücuda yararlı değil ne demek daha fazla linçlenmeden kaybol bence burdan adam steroid mi kullanıcak sanki kasları şişsin ? Protein tozu , kreatin vs bunlar vücut için yararlı ve belirli dönemlerde alınmaları gerek.
Üslubuna dikkat et. Kimseyi linçlemedim sadece kendi fikrimi söyledim.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Üslubuna dikkat et. Kimseyi linçlemedim sadece kendi fikrimi söyledim.
Hocam normalde kimseyle böyle konuşmam fakat bir konuda bu kadar yanlıs bilgi veremezsiniz ve buna fikir diyemezsiniz bunun fikirle alakası yok bilimsel kanıtlanmış seyler bunlar , bilmiyorsanız yorum yapmayabilirsiniz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hocam normalde kimseyle böyle konuşmam fakat bir konuda bu kadar yanlıs bilgi veremezsiniz ve buna fikir diyemezsiniz bunun fikirle alakası yok bilimsel kanıtlanmış seyler bunlar , bilmiyorsanız yorum yapmayabilirsiniz
Kardeş tozun doğal bir bitkiden yararlı olduğuna pek inanmıyorum. İyi forumlar dilerim. Pek yazmak istemiyordum ama tavırlarınız iyi değil. Sanki birini sövmüşüm gibi benimle konuşuyorsunuz.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Kardeş tozun doğal bir bitkiden yararlı olduğuna pek inanmıyorum. İyi forumlar dilerim. Pek yazmak istemiyordum ama tavırlarınız iyi değil. Sanki birini sövmüşüm gibi benimle konuşuyorsunuz.
Yanlış şeyler söyleyip kullanıcının aklına giriyorsun. Bilmiyorum de geç.. He bir de yazmayabilirsin, ardından konuyu takip edip birkaç doğru bilgi de edinebilirsin. Daha da iyisi scihub veya pubmed'den makale okuyabilirsin.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Peki peki. Protein tozu dünyada en yararlı bir ürün. Günde üç kez kullanın olmadı 5 kez. :D

Zaten kullananı olacaksa durup benim yazdıklarımı okumaz. Aklına yatmşsa gider alır kullanır

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
mehmet ali oğuz
Etkili ve ucuz dan ziyade kaliteli içeriği orjinal ürün aramak lazım sonuç olarak kendine yatırım yapıyorsun ucuz kalitesiz bir şey yerine et tüketimine önem vermen daha faydalı olur. Protein tozu ileri seviyede önem arz ediyor. Ucuz olarak Lor peyniri deneyebilirsin fiyat çok sıkıntılı ama bu spor TR şartlarında zor.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Muz ye spor yap daha sağlıklı :D Toz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.

Şişirilmiş balon gibi şekil alır kaslar.
Bomboş bir bilgi.

Protein tozları ilaç değildir ek besindir. Peynir altı suyundan yapılır ve içinde bir sürü faydalı vitaminleri de barındırır. Günlük dozunda kullanılırsa sağlık açısından bir problem olmaz. Balon gibi şişirme diye bir şey yok bilmiyorsanız burada insanları yanlış yönlerdirmeyin.

Top Bottom