_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Sdn forumudan biliyorsan evet. sjshdjsjsHocam?
Siz gerçek Zaur musunuz?
Sdn forumudan biliyorsan evet. sjshdjsjsHocam?
Siz gerçek Zaur musunuz?
Ban mı yediniz hocam oradan?Sdn forumudan biliyorsan evet. sjshdjsjs
Konu sahibi affetsin konu dışı oluyor konuşmamız.Ban mı yediniz hocam oradan?
Protein vücuda yararlı değil ne demek daha fazla linçlenmeden kaybol bence burdan adam steroid mi kullanıcak sanki kasları şişsin ? Protein tozu , kreatin vs bunlar vücut için yararlı ve belirli dönemlerde alınmaları gerek.Proteinin vücuta yararlı olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sadece öneri yaptım.
O tozlar sadece kas şişirmek için yarıyor benim gözümde.
İyi forumlar
Üslubuna dikkat et. Kimseyi linçlemedim sadece kendi fikrimi söyledim.Protein vücuda yararlı değil ne demek daha fazla linçlenmeden kaybol bence burdan adam steroid mi kullanıcak sanki kasları şişsin ? Protein tozu , kreatin vs bunlar vücut için yararlı ve belirli dönemlerde alınmaları gerek.
Hocam normalde kimseyle böyle konuşmam fakat bir konuda bu kadar yanlıs bilgi veremezsiniz ve buna fikir diyemezsiniz bunun fikirle alakası yok bilimsel kanıtlanmış seyler bunlar , bilmiyorsanız yorum yapmayabilirsinizÜslubuna dikkat et. Kimseyi linçlemedim sadece kendi fikrimi söyledim.
Kardeş tozun doğal bir bitkiden yararlı olduğuna pek inanmıyorum. İyi forumlar dilerim. Pek yazmak istemiyordum ama tavırlarınız iyi değil. Sanki birini sövmüşüm gibi benimle konuşuyorsunuz.Hocam normalde kimseyle böyle konuşmam fakat bir konuda bu kadar yanlıs bilgi veremezsiniz ve buna fikir diyemezsiniz bunun fikirle alakası yok bilimsel kanıtlanmış seyler bunlar , bilmiyorsanız yorum yapmayabilirsiniz
Yanlış şeyler söyleyip kullanıcının aklına giriyorsun. Bilmiyorum de geç.. He bir de yazmayabilirsin, ardından konuyu takip edip birkaç doğru bilgi de edinebilirsin. Daha da iyisi scihub veya pubmed'den makale okuyabilirsin.Kardeş tozun doğal bir bitkiden yararlı olduğuna pek inanmıyorum. İyi forumlar dilerim. Pek yazmak istemiyordum ama tavırlarınız iyi değil. Sanki birini sövmüşüm gibi benimle konuşuyorsunuz.
Bomboş bir bilgi.Muz ye spor yap daha sağlıklı Toz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.
Şişirilmiş balon gibi şekil alır kaslar.