Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Yürürken Ayakların Dışa Dönük Olması Askerlik Muafiyeti Sebepi Midir?

Hocam gitmek istiyormusun istemiyormusun ona göre bişey söyliyeyim
  2. omerkok_49

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu (GÜNCELLEME)

çok saçma fazla takmaman gerekir hocam he de geçiştir bariz kız seni sevmiyor yada arkadaş olarak görüyor koy mesafeyi kaçan her daim kovalanır başka kızlarla konuş kıskanırsa sana yanaşmaya çalışır yanaşmazsada kıskandırmaya çalıştığın kızlarla konuş zaten söylediklerine bakınca pekte ileriye...
  3. omerkok_49

19 Yaşında Akne Sorunu ve Çözüm Arayışı

Zamanında benimde yüzüm sivilceden geçmiyordu o kadar şey yaptım bi kaç ay düzeldi geri başladı sonrasında bende kafaya takmamaya başladım zamanla geçti yani o kadar takılacak bir şey değil sôylediğin kızda vasıfsızmış herkezi o kadar kafaya takarsan yaşayamazsın hocam bi de işe girip birinden 2...
  4. omerkok_49

bendeki sivilceleri görseydiniz hocam shjshjs
  5. omerkok_49

Hocam bana çok boş bir şey geliyor zaten zamanla geçicek
  6. omerkok_49

neden dış görünüşünden çekinirsinki hocam senin elinde olmayan bir şey için çekinmenin pekte bir mantığı yok kimse dalga vs de geçmiyordur sen kafanda kuruyosundur yolda giderken neden yerek bakarak giderki bi insan
  7. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

hocam kullanıyorum yd zararını görmedim bide söylediğim direnç kayıtsız ama güncelleme vs yapınca gidiyor güncelleme yapar geri imei atıyordum büyük güncellemelerde
  8. omerkok_49

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

soğuk değil derken işten gelirken titreye titreye geliyordum
  9. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

ne oluyor hocam anlat bilgilenelim
  10. omerkok_49

NETFLIX ORTAK ARANIYOR

kaç kişi var hocam sizden
  11. omerkok_49

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

harbi hocam bunlar nası üşümüyo aklım almıo aw
  12. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

ne alaka hocam 15 dkda fln atıyorlar imei
  13. omerkok_49

BİLGİLERİMİ YAYMAKLA TEHDİT EDEN DOLANDIRICI...

genelde böylelerine vermessen diye başlayıp sövüyorum pekte takılacak bir şey yok
  14. omerkok_49

Arkadaşlar 2011 model renoult syambol

bence aksesuarcılara gidip canlı görün nedir ne değildir bakın buraya markaları ve fiyatlarını atın değerlendirsinler
  15. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

anladım hocam
  16. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam varsa bi ss atarmısın
  17. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam maddi durumunuz olup olmamasıyla alakası yok bu durumun ama bi bakın nedir neyin nesidir her zaman olan bir şey diyorsunuz belirli aralıklarla yüksek miktarda ücretler ödemişsiniz uygulamayı indirin bir bakın detaylı bir şekilde he fazla bir şey anlamadınız anlayacak birine söyleyin ücret ne...
  18. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam bugüne kadar tt hariç 2 firmayıda uzun sürelerce kullandım ikisindede bi şikayetim olmadı kullanım detaylarına bakın hocam ne varki bu kadar geliyor internetiniz bitiyorda o yüzdenmi oluyor neden 2k gelsin vardır bir açıklaması babamda kaç defa sesli mesaj yollamış fazladan internet...
  19. omerkok_49

Arkadaş nasıl edinilir?

Öncelikle sakin ol ve merhaba demeyi den hocam biraz fazla kolpa at yalan söyle bi zaman sonra zaten yalana ihtiyaç duymiyacaksın konu konuyu açar zaten çevrende ışıl ışıl gördüğün yanında o kadar çok arkadaşı olanlarında arkadaşı yok emin ol hocam artık arkadaşlık dediğin sadece beraber vakit...
  20. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki manitten yeni ayrıldı
Top Bottom