Arama sonuçları: *

1. N

Monster Tulpar alınır mı.

Ben monsterın clove firmasının ürettiği kasayı kullanıyor diye biliyorum.
  2. N

50k bandı telefon önerisi

Sadece bir tane kötü yanı mı var? Kırpılmış bir A18 işlemci, 60 Hz çağ dışı kalmış bir ekran, tekli kamera düzeninde geniş açının olmayışı, Apple modem ( bu cihazı alanlar kobay olacak. Çünkü qualcomm karşısında nasıl kronik hataların meydana geleceği belli değil . )
  3. N

Yardım Amazon veya Hepsiburada Satıcılı Telefon Almak

Servisler ürün tamir edilemezse para iadesi de yaparlar. Satıcı telefonu satıp, senin eline sorunsuzca geçmesini sağlamakla yükümlü, gerisine karışmaz. Arızalı bir telefonu servise vermek ve süreci takip etmek işkence olduğundan millet iade edip geçiyor. İade cihaz da fabrikaya gönderilip...
  4. N

IPhone 16E Hakkında yorum konusu

39k civarında olur. Yapay zeka olacak. Face ID gelecek, ekran 60 Hz olacak. Kamera tekli olup iyi bir sensör seçilecek. 64 GB başlayacak. Bunlar bilinenler. Geri kalanını bugün öğreniriz, zira lansman var.
  5. N

Şu an kullandığınız telefon hangisi ve memnun musunuz?

2 aydır vivo v40 kullanıyorum. Kamerası, ekran ve bataryası harika.
  6. N

30 Bin liraya en iyi telefon

Vivo V40. Kamera konusunda rakiplerinden üstündür. Bir kere zeiss lens kullanıyor. Ayrıca kamera yazılımı da iyidir. Batarya ve ekran konusunda da üzmez, 3 yıl ana 4 yıl güvenlik güncellemesi alınacak. Kullanıyorum, kamera konusunda gerçekten çok başarılı.
  7. N

Android Honor Magic 7 Pro 512 GB 12 GB Ram 59.999TL ile satışta

Kesinlikle katılıyorum. Vivo kamera, batarya ve ram konusunda üstün. Ancak arada 7k fark var. Bir de vivo'da internet sitesinde cihazın nasıl kalite testlerinden geçirildiği tek tek yazılmış. Honorda bunu göremedim. Tabi bu Honor'un kalitesiz olduğu anlamına gelmez ama Vivo kadar da kendine...
  8. N

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Evet, ediyor. Biraz önce 359 TL'ye 35 mbps 15 ay taahhüt ile abone oldum. 24 mbpsye 500 tl ödüyordum. Modemim de eskimişti, fiber uyumlu yeni modemi de aylık 68 TL'ye faturaya ek olacak şekilde aldım.
  9. N

Omix X7 alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?

Babama 2 yıl önce x600 almıştım. Bir sorun yaşamadı şimdiye kadar ki telefonu çok düşüren biridir. Yazılım desteği sıfır. Teknik desteği kvk veriyor diye biliyorum.
  10. N

🔥İndirim VATAN seçili ürünlerde İNDİRİM! 🔥

Almak da kolay değil, zira sepete ekleyip kart bilgilerini girene kadar stok bitiyor. Kaç kampanyayı böyle kaçırdım,sayısını hatırlamıyorum. En sonunda boş verip gidip Mac Air aldım. Oyunla işim olmuyor zaten de bu tip sistemlerin fiyatı uygun olduğundan alıp köşede dursun diye düşündüm.
  11. N

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Ben evlenirken aldığımda fiyatı aşırı abartı değildi. Üretimi durmuş ve sanırım philips yeni 9000 serilerinde maliyet kaygısıyla bu şekilde hepsi içinde bir traş makinesi tasarlamamış. Zira arattığımda, 10kya philips 9000 serisinin satıldığını gördüm. Ancak bu seride temizlik sıvısı ile temizlik...
  12. N

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

https://amzn.eu/d/e5gugrX Philips 9000 serisi bu işin Rolls Royce'udur. 5 yıldır kullanıyorum,çok memnunum. Fiyatı abartı olmuş ama. Bunun alternatifi Braun 9 serisidir. Kişisel bakım için en f/p olarak Philips one blade tavsiye ederim
  13. N

Eşime hangi telefonu alabilirim?

Vivo v40 lite olabilir. Kamerası,hızlı şarj desteği vs ile değerlendirildirildiğinde fena bir paket sunmuyor.
  14. N

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

Bu sorunun cevabı eskiden ya samsungun s ultra serisi ya da iphone en son pro max serisiydi. Kim hangi işletim sistemini kullanmak isterse alır, mutlu mesut yıllarca kullanırdı. Ancak piyasada bu kulvarda oldukça hızlı giren çinli üreticilerin de var olmaya başladığını görüyoruz. Bunlardan en...
  15. N

Öneri 15000 TL'ye anne için telefon önerisi?

A55 neredeyse 18k. Arkadaşın bütçesi 15k olduğuna göre vivo V40 lire olabilir. 19kya çıkabilirseniz vivo v30 güzel seçim olur. 17kya honor 200 alınabilir
  16. N

Iphone 12 uzun süre kullanılır mı

Bende Mac,iPad ve airpods var. Telefonum ise vivo V40. Chrome kullandığım için tüm sekmelerim otomatik olarak senkronize oluyor. Keza Office için de aynısı geçerli. Dijital video servislerinde bile aynı hesaba bağlı olduğu için, telefonda bıraktığım filmi ipadden kaldığım yerden devam...
  17. N

Getmobil'den S23 Ultra alınır mı?

https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-se-2022/apple-iphone-se-2022-64-gb-gece-yarisi-13690/ Mesela bunun satıcısı getmobil. Bundan bahsediyorum.
  18. N

Getmobil'den S23 Ultra alınır mı?

Bizim ofisten bir tanıdık kızına aldı, sorun yaşamadı. Ben de babama se 2020 alacağım 6k civarına. Satıcısı getmobil olursa daha iyi olur diyorlar. Bir de a kalite ile b kalite arasında fark yokmuş. O yüzden b alın geçin diyen de var. Tanıdığım b aldı, nokta çizik yok cihazda
  19. N

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Vivo V40 5g, tecno phntom Z flip , redmi watch ,Xiaomi watch S3
  20. N

Honor Magic 7 Lite Türkiye'de satışa çıktı

İşlemci çöp,ikincil kamera 5 MP nereden buldunuz yahu... Wifi 6 olmalıydı.
Top Bottom