Neler Yeni

Iphone 12 uzun süre kullanılır mı

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Baran Çolak
yeni telefon almayı düşünüyorum ama 2.el temiz bi iphone 12 alınır mı alınırsada beni kaç sene götürür

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Baran Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
popüler kültürün bu tuzağına düşüp 1 kere iphone kullanmak istiyorum ama ne dersin

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,751
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
yeni telefon almayı düşünüyorum ama 2.el temiz bi iphone 12 alınır mı alınırsada beni kaç sene götürür
2, 3 sene götürür sonrasında 15, 16ya geçebilirsin iPhone'dan devam etmek istersen, halen ölü cihaz değil ama sınırda önerim bütçe elveriyorsa 13 almanız 13 çok daha uzun süre götürür

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Geçen sene aldım, bataryası dışında gayet memnunum fakat şu an alınmaz artık, mümkünse 13 tercih et. Zaten 12-13-14 üç aşağı beş yukarı aynılar, 15 ve üstü almadığın sürece çok bir olayı yok.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkant Mercan
Sıfır S24 FE'nin 25K civarında olması, 6 yıl güncelleme garantisi sunması ve yapay zeka desteği gibi özellikleri varken, eski nesil bir iPhone almak pek mantıklı görünmüyor. Ancak Mac gibi diğer Apple cihazlarını kullanıyorsanız, ekosistem için tercih edilebilir.

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Baran Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır S24 FE'nin 25K civarında olması, 6 yıl güncelleme garantisi sunması ve yapay zeka desteği gibi özellikleri varken, eski nesil bir iPhone almak pek mantıklı görünmüyor. Ancak Mac gibi diğer Apple cihazlarını kullanıyorsanız, ekosistem için tercih edilebilir.
başka apple ürünüm yok mecbur kullandığım telefonsa redmi note 10 s iyi midir telefonla konusurken ses gitmiyor ve kamerası bozuk

quartle

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
13 altı iphone alınmaz artık 12 se uzun süreli kullanım için hiç alınmaz

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Bende Mac,iPad ve airpods var. Telefonum ise vivo V40. Chrome kullandığım için tüm sekmelerim otomatik olarak senkronize oluyor. Keza Office için de aynısı geçerli. Dijital video servislerinde bile aynı hesaba bağlı olduğu için, telefonda bıraktığım filmi ipadden kaldığım yerden devam edebiliyorum.
Kulaklığım aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. ( Anker spaceone) Dolayısıyla arama gelirse direk cevaplayabiliyorum. İpadden arama cevaplamadığım için iPhone yokluğunu aramadım hiç

Top Bottom