2, 3 sene götürür sonrasında 15, 16ya geçebilirsin iPhone'dan devam etmek istersen, halen ölü cihaz değil ama sınırda önerim bütçe elveriyorsa 13 almanız 13 çok daha uzun süre götürüryeni telefon almayı düşünüyorum ama 2.el temiz bi iphone 12 alınır mı alınırsada beni kaç sene götürür
başka apple ürünüm yok mecbur kullandığım telefonsa redmi note 10 s iyi midir telefonla konusurken ses gitmiyor ve kamerası bozukSıfır S24 FE'nin 25K civarında olması, 6 yıl güncelleme garantisi sunması ve yapay zeka desteği gibi özellikleri varken, eski nesil bir iPhone almak pek mantıklı görünmüyor. Ancak Mac gibi diğer Apple cihazlarını kullanıyorsanız, ekosistem için tercih edilebilir.
fiyatlar ne kadar bu arada ikinci el 12ninanladım saolun
Bende Mac,iPad ve airpods var. Telefonum ise vivo V40. Chrome kullandığım için tüm sekmelerim otomatik olarak senkronize oluyor. Keza Office için de aynısı geçerli. Dijital video servislerinde bile aynı hesaba bağlı olduğu için, telefonda bıraktığım filmi ipadden kaldığım yerden devam edebiliyorum.Sıfır S24 FE'nin 25K civarında olması, 6 yıl güncelleme garantisi sunması ve yapay zeka desteği gibi özellikleri varken, eski nesil bir iPhone almak pek mantıklı görünmüyor. Ancak Mac gibi diğer Apple cihazlarını kullanıyorsanız, ekosistem için tercih edilebilir.