Arama sonuçları: *

1. P

İ2 Q6700 HD 5450 Bilgi Lütfen

foxcon g31mxp Anakart 1618299896 foxcon g31mxp Anakart
  2. P

Videoda Kullanılan Ekran Kartı 1 Gb Olanı Bende 2 Gb Olanı Var
  3. P

Bilgisayarım İyi Bir Bilgisayar Değil Biliyorum, Merak Ettiğim Birkaç Şey Var, Bilgisayarda İntel İ2 Q6700 (4 Çekirdekli) İşlemci Var, 4 Gb Ram, HD 5450 2 GB Ekran Kartı, 120 Gb Ssd Mevcut 1.Soru Bu İşlemciye Overclock Yapılabiliyor Mu ? 2.Soru PUBG Mobile, PUBG Lite, Valorant, Cs:go , Gta 5...
  4. P

İntel Core İ2 Q6700 HD 5450 2 GB Bilgi Alabilir Miyim ???

Q6700" 1618261824 Q6700"
  5. P

İntel Core İ2 Q6700 HD 5450 2 GB Bilgi Alabilir Miyim ???

Bilgisayarım İyi Bir Bilgisayar Değil Biliyorum, Merak Ettiğim Birkaç Şey Var, Bilgisayarda İntel İ2 Q700 (4 Çekirdekli) İşlemci Var, 4 Gb Ram, HD 5450 2 GB Ekran Kartı, 120 Gb Ssd Mevcut 1.Soru Bu İşlemciye Overclock Yapılabiliyor Mu ? 2.Soru Pubg Mobile, Pubg Lite, Valorant, Cs:go , Gta 5...
  6. P

Yardım Geforce Now Kullanıcıları Bilgi Verebilir Mi

Geforce Now Almayı Düşünüyorum Ama Aklımda Bir Kaç Soru Var, 1.Soru: Örneğin Geforce Now Premium Veya Founder Hesap Aldık Diyelim. Direk Hiçbir Zaman Sıra Beklemeden Kendi Bilgisayarınmış Gibi Mi Giriyorsun Yoksa, Ondada Mı Sıra Bekliyorsun ? 2.Soru: Birde Örneğin Basic Sürümde 1 Saat Deneme...
  7. P

Sizce hangi mousepad?

Arkadaşınınki İyi Gelmiş Olabilir Ama Bunlar Depodan Geliyor Mutlaka Farklılı Gösterir. Görerek Almanı Tavsiye Ederim. Fotoğraftaki Gibi Baskılar Gözükmüyor. Daha Soluk Gözüküyor.
  8. P

Yardım ekran çözünürlüğü değişmiyior

Sen Sıfırdan USB'Ye İnternetten ISO Kurup, Bios'tan Format At Bilgisayarın Kendi İçinden Format Atsanda Bişey Değişmez, İçindeki Windows Aynı Windows Çünkü.
  9. P

Telefonun üst kısmındaki delikli yer nasıl temizlenir ?

İçine bir şey Felan Sokma Bozabilirsin, Süpürge Makinesiyle Temizlemeyi Dene.
  10. P

Simkart okumama sorunu

Silgiyi Dene Olmazsa Garantisi Varsa Yetkili Servise, Yoksa Bir Telefoncuya Götür.
  11. P

Eski Sistem Pasaport kayıtlı İphone Alınır mı??

Alınmaz, Her An Kapanma İhtimali Var. Ne Kadar Garanti Verirlerse Versinler.
  12. P

Yardım ekran çözünürlüğü değişmiyior

Windows'u Bilgisayara Yanlış Kurmuşsunuzdur. Format Atarsanız Düzelir.
  13. P

monter laptop iyi mi=

Monster Fiyat Performans'ta Çok İyi Bir Bilgisayar.
  14. P

Xiaomi redmi 5 plus'dan iphone 7'ye geçilir mi?

İphone'dan Şaşma
  15. P

Kilo alamıyorum,tavsiyeleriniz nelerdir ?

İlaç Felan Alma İlerde Sıkıntılar Yaşarsın Hep Yağ Almış Olursun, Spor Salonuna Git Düzenli Olarak Kiloyu Kas Olarak Alırsın Ayrıca Spor Seni Acıktırır. Onun Dşında Bol Bol Et Ye Pilav Ye Bol Bol Kalori Al İlla Ki Hamburgerden Kalori Alıcaksın Diye irşey Yok Pilavdan Felanda Alabilirsin, Ayrıca...
  16. P

Yardım 6.000 TL CS:GO Skin var nasıl nakite çevirebilirim..

Forumlar Vs Gruplar Değil, Bynogame'e Steam İle Giriş Yaparak Satmak İstediğin İtemi Siteye Çekerek İlana Koyucaksın. Bir Forum Veya Bir Şey Gerekmez. Steamdaki Fiyatın %20 Altına Satabilirsin, Steam Fiyatı İle Aynı Fiyatta Satarsan Alınmaz. Zaten Çoğu Kişi Ucuz Olduğu İçin Bynogame'den...
  17. P

400 450tl mouse ve mousepad

Mouse Pad'e O Kadar Para Verme Bence, Mousede Abartma Tasiyem 200-250 Tl'ye Çok Güzel Mouseler Var.
  18. P

Sizce hangi mousepad?

Ucuz Ve Büyük Bir Şey Alma, Hem Ağır Bir Şekilde Lastik Kokar, Hemde Malzeme Kalitesi Kötü Olur. Alıcaksanda Bir Bilgisayarcıdan Felan Görererek Al.
  19. P

OC yapacağım pek bilgim yok discorddan yardımcı olabilecek?

Bilgisayarına OvercClock Yapmanı Tavsiye Etmem Ufak Tefek Hızlanmalar Ve Oyunlarda Fps Artışı Olur Ama Bilgisayarını Fazlasıyla Yorarsın, Ayrıca Ekstra Soğtucu Yoksa Yapmanı Tavsiye Etmem.
  20. P

Pc açılmıyor yardım

En Son Çözüm Başka Bilgisayardan Usb'Ye ISO Dosyası İle Format At.
Top Bottom