Bilmiyorum ama 20k olabilir. 3080li bir modeli satıştaydı 30kydıHocam bu modellerin 3060 ti ve 3070 li modelleri kaç TL bandında olur?
Bekleyebilirseniz 2 3 haftaya 30 serisi asus rog gelir onu alın bence.
Bilmiyorum ama 20k olabilir. 3080li bir modeli satıştaydı 30kydıHocam bu modellerin 3060 ti ve 3070 li modelleri kaç TL bandında olur?
Bekleyebilirseniz rtx 3000 laptopları bekleyin monster dışında. Bence 2haftaya çıkar. Bekleyemeyecekseniz bunu alın;knk 3060 alıcam
Vakti varsa ryzen 5000 rtx30 laptopları beklesin. 2haftaya gelir bence. bikere benim attığım model extradan oc falan yapılmış bildiğim kadarıyla ve serin daha performanslı tabi ben yenisini beklerim.@Naci o fiyata 2070mi aldıracaksınız? Şaka herhalde, abra serisini ve tulpar görünümlü araları tavsiye etmiyorum. Ama klasik monster riskleri dışında tulparlar(en azından gerçek tulpar lar) az sorun çıkarır kalite olarak fena değildir.sizce neden yurtdışında xmg, eluktronics, aftershock marka tulpar aletleri çok satıyor? Bunu bir düşündünüz mü?
2 hafta çok iyimser, ryzen hep geç gelir. En erken mart sonu. Ekstradan oc yapılmış değil, standart 115w 2070 var. Serinlik olarakta ortalama. Almak mantıksız.Vakti varsa ryzen 5000 rtx30 laptopları beklesin. 2haftaya gelir bence. bikere benim attığım model extradan oc falan yapılmış bildiğim kadarıyla ve serin daha performanslı tabi ben yenisini beklerim.
Çıkmış zaten sadece trye gelmesini diyorum. 3080 5900hx olanı var.2 hafta çok iyimser, ryzen hep geç gelir. En erken mart sonu. Ekstradan oc yapılmış değil, standart 115w 2070 var. Serinlik olarakta ortalama. Almak mantıksız.
3080li modeller hep erken gelir, parası olan adam önden almak ister. 60 serisi halk tarafından daha erişilebilir. O yüzden daha geç gelir.Çıkmış zaten sadece trye gelmesini diyorum. 3080 5900hx olanı var.
öyle değil sadece 3080 olanı trde satışta gördüm3080li modeller hep erken gelir, parası olan adam önden almak ister. 60 serisi halk tarafından daha erişilebilir. O yüzden daha geç gelir.
Forum kurallarını baştan okumanı ve başlığa bi göz atmanı öneririmiyi mi? birdeMonster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!www.monsternotebook.com.tr
zula,valorant,gat5,minecraft, filan kaç fps verir en düşük ayarda
(oynicağım oyuna karışmayın bu sizi ilgilendirmez)
kaç fps verir?