Arama sonuçları: *

1. Kızgın Timsah

Baldurs Gate 3 oynadığımdan beri oyunlardan keyif alamıyorum...

Oyunlara bir süre ara verirseniz, eski oyun zevkinizi yakalayabilirsiniz bence. Bir süre oyunlardan uzak kalın.
  2. Kızgın Timsah

Her gün farklı bir arkadaşım bana ihanet ediyor.

Demek ki onlar sizi arkadaşı olarak görmüyormuş, nextleyeceksiniz. Başka yolu yok.
  3. Kızgın Timsah

Farming simulator 25 aldım boyle bir mail geldi ne demek bu

Anladığım kadarıyla oyunun çıkış tarihi değişmiş ve o tarihte oyunu oynayabileceğiniz yazıyor.
  4. Kızgın Timsah

Mersin Toroslar Ve Erdemli Aynı Yer Mi ?

Mersin otogarı Toroslar'da yer alıyor ve Erdemli ile Toroslar çok farklı, ikisinin arasında bayağı bir mesafe var. Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardım etmek isterim.
  5. Kızgın Timsah

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

Bu arada evet, gerçekten yazılan yazı çok önemli. Nokta, virgül kullanımı bu kadar zor olmamalı.
  6. Kızgın Timsah

@qwerty1029384756, dostum emin olabilirsiniz ki kendinizi savununca da elinize bir şey geçmeyecek. Her yerde aynı kural geçerli. Bir daha görmeyeceğiniz adama karşı, kendinizi savununca ne olacak ki? Bu konuda eleştiriden ziyade Technopat'a karşı kin kusulmuş diye yorumladım. Ha, istediğiniz...
  7. Kızgın Timsah

O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.
  8. Kızgın Timsah

Ailemden ayrılmak istiyorum

Türkiye şartlarında, ayrı eve çıkmanız çok zor.
  9. Kızgın Timsah

Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
  10. Kızgın Timsah

Donanım arşivi logosu neden siyah oldu

Terör saldırısı yapıldı, o yüzden ve siyah logonun ne anlama geldiğini de biliyorsunuzdur.
  11. Kızgın Timsah

E-YDS Sınavına Hazırlanma!!!!

Aslında bir taktiği yok. Bolca okuma yapıp kelimelere çalışacaksınız, sürekli okuya okuya da alışacaksınız.
  12. Kızgın Timsah

Üniversitede instagram

Üniversitede Instagram hesabı oldukça önemli, güzel de bir izlenim bırakabilmen gerek.
  13. Kızgın Timsah

3-4 ay miningte kullanılmış 6700 xt alınır mı

Test değerleri normalse alınabilir, neden olmasın?
  14. Kızgın Timsah

Odtü'den Yerli Hotel Simulator Oyunu

Fiyatı uygun olursa da satın almak isteriz.
  15. Kızgın Timsah

Uniye en fazla kac yil gitmeme hakkimiz var?

Ders kayıtlarınızı yaptığınız sürece sorun yok. Gitmeseniz de oluyor. İki yıllık üniversiteyi dört, dört yıllık üniversiteyi de altı sene içerisinde bitirmek zorundasınız. Buradan hesap edebilirsiniz kendiniz.
  16. Kızgın Timsah

Kaç uyarı Hakkımız Var

Aslında kurallara uyulduğu sürece banlanmak ya da uyarı almak, imkansıza yakın gibi. Burada oldukça da inisiyatif tanınıyor gibi gözüküyor.
  17. Kızgın Timsah

mezunum e-okula girmek zorundayım.

e-Okula giremezsiniz maalesef ve disiplin cezası vs. varsa siz mezun olunca disiplin kurulu tarafından silinebiliyor, bunu okul idaresinden öğrenebilirsiniz.
  18. Kızgın Timsah

iPhone 11 den 15 proya geçilir mi

Aslında bir fırsat vermeyi deneyebilirsiniz, alışırsınız zamanla.
  19. Kızgın Timsah

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

@The Semih, pazarlama stratejisine iyi çalışmış, dersine çalışmış Windows.
  20. Kızgın Timsah

44k ya sizce bu sistem iyi olur mu ?

4060 Ti'a denk bir kartı 44 bin TL'ye almak mantıklı değil. Bu bütçe doğrultusunda 4070'li hazır sistemlere bakabilirsiniz.
Top Bottom