pc ilk açıldığında explorere tıklayınca 1 dakika donuyordu lanet şey.Kesinlikle wista.çocukluğumun kabusu.her ay format atıyordum.sistemin yanında wista geldiği için habire de wista atıyordum winndows 7 imiş falan onlardan haberim yoktu.en son bilgisayarcı abiden windows 7 yi öğrenince cd sini alıp kurdum dünya varmış dedim.
Windows 7 çok sade ve hızlıydı, Windows 10 bile 7 sayesinde popüler oldu.Kesinlikle wista.çocukluğumun kabusu.her ay format atıyordum.sistemin yanında wista geldiği için habire de wista atıyordum winndows 7 imiş falan onlardan haberim yoktu.en son bilgisayarcı abiden windows 7 yi öğrenince cd sini alıp kurdum dünya varmış dedim.
Kanka anketi güncellemeye göre değerlendirme, ozaman işler değişir vistanin ilk sürümüyle 9 sene sonraki sürüm arasında dağlar var. Windows 11 24h2 iyi olsa bile windows 10 u deviremedi. Windows 11 kötü çıkış yaptı 24h2 de anca toparlıyor.Vista ve 8. win 11 kötü diyenlerin ben win 11 yüklediğine inanmıyorum. Hele 24h2 ile bence daha da iyileşecek.