ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

• Windows 98

Oylar: 6 3.0%
  • Windows XP

Oylar: 1 0.5%
  • Windows Vista

Oylar: 51 25.8%
  • Windows 7

Oylar: 4 2.0%
  • Windows 8

Oylar: 67 33.8%
  • Windows 8.1

Oylar: 28 14.1%
  • Windows 10

Oylar: 3 1.5%
  • Windows 11

Oylar: 38 19.2%

• Oy kullanan toplam üye
    198

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,610
Size göre en kötü işletim sistemi hangisi deneyimlerinizle birlikte yazarsanız sevinirim. Benim tecrübelerime göre en sıkıntılı işletim sistemi vista ve 11

Kesinlikle wista.çocukluğumun kabusu.her ay format atıyordum.sistemin yanında wista geldiği için habire de wista atıyordum winndows 7 imiş falan onlardan haberim yoktu.en son bilgisayarcı abiden windows 7 yi öğrenince cd sini alıp kurdum dünya varmış dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle wista.çocukluğumun kabusu.her ay format atıyordum.sistemin yanında wista geldiği için habire de wista atıyordum winndows 7 imiş falan onlardan haberim yoktu.en son bilgisayarcı abiden windows 7 yi öğrenince cd sini alıp kurdum dünya varmış dedim.
pc ilk açıldığında explorere tıklayınca 1 dakika donuyordu lanet şey.

Windows 7 çok sade ve hızlıydı, Windows 10 bile 7 sayesinde popüler oldu.

Vista ve 8. win 11 kötü diyenlerin ben win 11 yüklediğine inanmıyorum. Hele 24h2 ile bence daha da iyileşecek.

@The Semih, pazarlama stratejisine iyi çalışmış, dersine çalışmış Windows.

Vista ve 8. win 11 kötü diyenlerin ben win 11 yüklediğine inanmıyorum. Hele 24h2 ile bence daha da iyileşecek.
Kanka anketi güncellemeye göre değerlendirme, ozaman işler değişir vistanin ilk sürümüyle 9 sene sonraki sürüm arasında dağlar var. Windows 11 24h2 iyi olsa bile windows 10 u deviremedi. Windows 11 kötü çıkış yaptı 24h2 de anca toparlıyor.

Geri