Neler Yeni

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

• Windows 98

Oylar: 5 2.5%
  • Windows XP

Oylar: 1 0.5%
  • Windows Vista

Oylar: 51 25.9%
  • Windows 7

Oylar: 4 2.0%
  • Windows 8

Oylar: 67 34.0%
  • Windows 8.1

Oylar: 28 14.2%
  • Windows 10

Oylar: 3 1.5%
  • Windows 11

Oylar: 38 19.3%

• Oy kullanan toplam üye
    197
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ali Gülgör
Vista bence ya açık ara

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Windows 95 - 98 kullanmayanlar belli oluyor Win8`i seçmişler. Aslında Win8 Microsoft`un en iyi işletim sistemlerinden biri.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kanka anketi güncellemeye göre değerlendirme, ozaman işler değişir vistanin ilk sürümüyle 9 sene sonraki sürüm arasında dağlar var. Windows 11 24h2 iyi olsa bile windows 10 u deviremedi. Windows 11 kötü çıkış yaptı 24h2 de anca toparlıyor.
Windows 11 in win 10 u devirememesinin sebebi win 11 kullanmayanların bile win 11 i kötülemesidir. Ayrıca vista gerçekten son sürümü olsun ilk sürümü olsun rezalet bir sistem. win 10 un çıkmasının sebebidir zaten 8. Win 7 nin çıkmasının sebebi de vista dır. 24h2 ile daha da iyileşecek dedim ben topalrlayacak demedim yaklaşık 2 senedir win11 kullanıyorum ve genelde win11 şikayet edenlerin sebebi optimize etmemesinden kaynaklı oluyor. Win11 kurayım kullanayım şeklinde bir işletim sistemi değil ki windows 10 da öyle. Pro sürümünü evin için kullanırsan tabii tonla gereksiz servis ile sistemini öldürürsün. Home kurup gereksiz servisleri kapatacaksın. Windows 11 yeni sistemler için biçilmiş bir kaftan ddr5 desteği ve directx 12 ultimate desteği ve çeşitli düzeltmeleriyle birlikte.

The Semih

80+ Gold
Windows 95 - 98 kullanmayanlar belli oluyor Win8`i seçmişler. Aslında Win8 Microsoft`un en iyi işletim sistemlerinden biri.
Windows 8.1 kullandım çok sevmiştim zamanında, windows 8 bile 11 den iyi bana göre.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Eren Cem
Win8, 10dan sonra en iyi işletim sistemidir gereksiz bir nefret var üzerinde düşük sistemliler için ideal

The Semih

80+ Gold
Windows 11 in win 10 u devirememesinin sebebi win 11 kullanmayanların bile win 11 i kötülemesidir. Ayrıca vista gerçekten son sürümü olsun ilk sürümü olsun rezalet bir sistem. Tıpkı 8 gibi win 10 un çıkmasının sebebidir zaten 8. Win 7 nin çıkmasının sebebi de 7 dir. 24h2 ile daha da iyileşecek dedim ben topalrlayacak demedim yaklaşık 2 senedir win11 kullanıyorum ve genelde win11 şikayet edenlerin sebebi optimize etmemesinden kaynaklı oluyor. Win11 kurayım kullanayım şeklinde bir işletim sistemi değil ki windows 10 da öyle. Pro sürümünü evin için kullanırsan tabii tonla gereksiz servis ile sistemini öldürürsün. Home kurup gereksiz servisleri kapatacaksın. Windows 11 yeni sistemler için biçilmiş bir kaftan ddr5 desteği ve directx 12 ultimate desteği ve çeşitli düzeltmeleriyle birlikte.
Destek konusunda olması gereken o zaten windows 11 yerine başka isim olsa yine en güncel sistem olacaktı. Fakat insanların kızdığı şey şu windows 10 aşırı stabil ilerlerken ve microsoftun 10 dan başka birdaha çıkarmıcaz sözünü vermesine rağmen ortalığı karıştırmış olması, Windows 8 - vista ve 11 i arayüzünden dolayı kullanamadı insanlar, çünkü XP den beri düzene alıştılar, windows vista ve 8.1 aslında devrimdi fakat kimse alışkın olmadığı için yerin dibine soktular. Windows 7 den sonra vista çıkmalıydı bana göre. Bende windows 11 i 8 ay kullandım ve alışamadım birtürlü gereksiz birsürü servisler özellikle EDGE dayatmasından nefret ettim. En sonunda çareyi ghost spectre de buldum.

Eğer Windows 11 olmasaydı DX 12 ultimate vs hepsi windows 10 da olacaktı.

Önce ME, ankete göre vista

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
evdeki laptop eskidi win10da kasıyor destek de bitti zaten 8e mi döneyim 8.1e mi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Destek konusunda olması gereken o zaten windows 11 yerine başka isim olsa yine en güncel sistem olacaktı. Fakat insanların kızdığı şey şu windows 10 aşırı stabil ilerlerken ve microsoftun 10 dan başka birdaha çıkarmıcaz sözünü vermesine rağmen ortalığı karıştırmış olması, Windows 8 - vista ve 11 i arayüzünden dolayı kullanamadı insanlar, çünkü XP den beri düzene alıştılar, windows vista ve 8.1 aslında devrimdi fakat kimse alışkın olmadığı için yerin dibine soktular. Windows 7 den sonra vista çıkmalıydı bana göre. Bende windows 11 i 8 ay kullandım ve alışamadım birtürlü gereksiz birsürü servisler özellikle EDGE dayatmasından nefret ettim. En sonunda çareyi ghost spectre de buldum.

Eğer Windows 11 olmasaydı DX 12 ultimate vs hepsi windows 10 da olacaktı.
Hocam windows 10 dediğiniz sistem windows 7 çekirdeğinin aynısını kullanıyor sadece üzerine ekleme yapılmış hali. Windows 11 ile çekirdek güncellemesi ve ara geçiş sürümü planlıyorlardı aslında. Çünkü 7 çekirdeği gerçekten kötü özellikle 7 yi linux dönemin sistemleriyle karşılaştırırsanız rezalet hızları verdiğini görürsünüz. Windows 11 ile de sadece çekirdeğe bir güncelleme ve tamamen arayüz değişikliğine gidildi ki lazımdı arayüz çok kötü ve kullanışsız. Windows 11 gereksiz bi ton servisle gelmiyor aslında sadece arka planda çok fazla uwp çalışıyor haber kartları vs bunlar windows 10 da olmayan şeyler. Sistemden anlayan bir kişi de gerekli araçları elde edip bunları çok rahat kaldırabilir ( home sürümü için konuşuyorum. ) windows 10 a da pek stabil diyemeyiz şimdi güç kullanımı windows 11 e göre epey fazla windows 11 vs windows 10 gaming performance yazıp çeşitli oyunlarda karşılaştırmaları görebilirsiniz daha yüksek watt ile daha az fps veriyor kendisi. Windows 11 ile birlikte TPM ve çekirdek yalıtımı dayatıldı millete ve co pilot gibi şeyler bunları kaldırınca sistem windows 10 dan görünür şekilde hızlanıyor ki kendim öyle kullanıyorum :) laptop acer servisleri vs de arka planda çalıştığı halde sistemim 3.1 gb ram tüketiyor ve işlemcinin işlem parçacığı 141 ( 16 gb takılı ) vistada devrim olan tek sürüm Longhorn yani son sürümdü hocam. O sürümü de çöp ettiler. Vista gerçekten çöp longhorn olmasa 5 para etmez. Longhorn üzerinde durulsaydı işte 7 den sonra işte o zaman efsane olurdu 8 gerçekten rezalet 8 i yükledik biz ilk çıktığında bu ne lan dedim geri 7 döndüm. Kullanıcı olmadığı için driverlar yüklenmiyordu 7 driver kuruyorsun düzgün çalışmıyo vs vs 10 bu yüzden iyiydi.

The Semih

80+ Gold
Hocam windows 10 dediğiniz sistem windows 7 çekirdeğinin aynısını kullanıyor sadece üzerine ekleme yapılmış hali. Windows 11 ile çekirdek güncellemesi ve ara geçiş sürümü planlıyorlardı aslında. Çünkü 7 çekirdeği gerçekten kötü özellikle 7 yi linux dönemin sistemleriyle karşılaştırırsanız rezalet hızları verdiğini görürsünüz. Windows 11 ile de sadece çekirdeğe bir güncelleme ve tamamen arayüz değişikliğine gidildi ki lazımdı arayüz çok kötü ve kullanışsız. Windows 11 gereksiz bi ton servisle gelmiyor aslında sadece arka planda çok fazla uwp çalışıyor haber kartları vs bunlar windows 10 da olmayan şeyler. Sistemden anlayan bir kişi de gerekli araçları elde edip bunları çok rahat kaldırabilir ( home sürümü için konuşuyorum. ) windows 10 a da pek stabil diyemeyiz şimdi güç kullanımı windows 11 e göre epey fazla windows 11 vs windows 10 gaming performance yazıp çeşitli oyunlarda karşılaştırmaları görebilirsiniz daha yüksek watt ile daha az fps veriyor kendisi. Windows 11 ile birlikte TPM ve çekirdek yalıtımı dayatıldı millete ve co pilot gibi şeyler bunları kaldırınca sistem windows 10 dan görünür şekilde hızlanıyor ki kendim öyle kullanıyorum :) laptop acer servisleri vs de arka planda çalıştığı halde sistemim 3.1 gb ram tüketiyor ve işlemcinin işlem parçacığı 141 ( 16 gb takılı ) vistada devrim olan tek sürüm Longhorn yani son sürümdü hocam. O sürümü de çöp ettiler. Vista gerçekten çöp longhorn olmasa 5 para etmez. Longhorn üzerinde durulsaydı işte 7 den sonra işte o zaman efsane olurdu 8 gerçekten rezalet 8 i yükledik biz ilk çıktığında bu ne lan dedim geri 7 döndüm. Kullanıcı olmadığı için driverlar yüklenmiyordu 7 driver kuruyorsun düzgün çalışmıyo vs vs 10 bu yüzden iyiydi.
Normal win 10 veya 11 kullanamıyorum zaten , custom iso tercih ediyorum yıllardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,985
Üyeler
159,251
Son üye
Sahil Hamzayev
Top Bottom