Neler Yeni

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

• Windows 98

Oylar: 5 2.5%
  • Windows XP

Oylar: 1 0.5%
  • Windows Vista

Oylar: 51 25.9%
  • Windows 7

Oylar: 4 2.0%
  • Windows 8

Oylar: 67 34.0%
  • Windows 8.1

Oylar: 28 14.2%
  • Windows 10

Oylar: 3 1.5%
  • Windows 11

Oylar: 38 19.3%

• Oy kullanan toplam üye
    197

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Biraz altta windows işlemleri sayısı kaç
Acer care center ve laptopla alakalı diğer servisler de çalışıyor mesela masaüstü çalıştırsan daha az yer 100 150 mb da öyle gider.

servisleri çekmemişim kusuraa bakma :D Windows search bende kapalı değil o da sağlam yiyor 200mb kadar. kullanmasam onu da kapatacaktım vaz geçtim :D +350 mb fazla var yani şuan bende 2.6 felan yemesi lazım.

Ekler

• t.png
    t.png
    144.9 KB · Hit: 15

The Semih

80+ Gold
Acer care center ve laptopla alakalı diğer servisler de çalışıyor mesela masaüstü çalıştırsan daha az yer 100 150 mb da öyle gider.

servisleri çekmemişim kusuraa bakma :D Windows search bende kapalı değil o da sağlam yiyor 200mb kadar. kullanmasam onu da kapatacaktım vaz geçtim :D +350 mb fazla var yani şuan bende 2.6 felan yemesi lazım.
39 işlem çok iyimiş bu isoyu kendinmi yaptın

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
39 işlem çok iyimiş bu isoyu kendinmi yaptın
Yok hocam ben direk windows 11 home SL isosu bulup kendim özelleştirdim kurulum sonrası. gereksiz bütün servisler + windows defender kaldırılmış durumda şuanda.

The Semih

80+ Gold
Yok hocam ben direk windows 11 home SL isosu bulup kendim özelleştirdim kurulum sonrası. gereksiz bütün servisler + windows defender kaldırılmış durumda şuanda.
Ben hangi servisleri kapatmamız gerektiğini tam bilmiyorum, bikez denedimde birsürü hata almıştım araştırdımda kapsamlı anlatan bulamadım, PC de sadece oyun oynuyorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
windows wista çünkü win xp'den sonra direk win 7 çıkmalıydı.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Ben hangi servisleri kapatmamız gerektiğini tam bilmiyorum, bikez denedimde birsürü hata almıştım araştırdımda kapsamlı anlatan bulamadım, PC de sadece oyun oynuyorum
Hocam rehberler var. Ama isterseniz böyle bir niyetiniz var ise size benim servislerimin görüntüsünü atarım baka baka kapatırsınız. + Ben sistemimde virus programı veya defender da bulundurmuyorum. Windows ile beraber gelen soldaki haber programını da kaldırdım gördüğünüz gibi sol köşede normalde 11 de haberler olur web experience pack kaldırınca o arka planda artık çalışmıyor ve orada görünmüyor. Önemli olan işlemci kısmındaki görev yöneticisinde işlemler kısmını azaltmak

The Semih

80+ Gold
Hocam rehberler var. Ama isterseniz böyle bir niyetiniz var ise size benim servislerimin görüntüsünü atarım baka baka kapatırsınız. + Ben sistemimde virus programı veya defender da bulundurmuyorum. Windows ile beraber gelen soldaki haber programını da kaldırdım gördüğünüz gibi sol köşede normalde 11 de haberler olur web experience pack kaldırınca o arka planda artık çalışmıyor ve orada görünmüyor. Önemli olan işlemci kısmındaki görev yöneticisinde işlemler kısmını azaltmak
Seninkilerin aynısını kapatsam hata almam dimi, windows 10 var bende

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Windows ME ekleseydin keşke. Gelmiş geçmiş kendi kendine çöken tek işletim sistemi idi. :)

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler

sbalik61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sercan
Windows Vista kullanmayanlar 11'e kötü demiş :D Vista kullananlar şuan buna gülüyor :D

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
snop02
Biliyorum fakat kullandığım custom isodaki toolbox işimi çok kolaylaştırıyor onu kendim yapamam yazılımcı olmadığım için.
Ntlite de isoyu bagladıktan sonra mod yapacagınız sürümü açın,
Şablonlardan “hafif”, “oyun” modu istediğini seç.
Kendi ayarları oto yapıyor ztn.
Sonra uygulamalardan vs. silmek istediğinizi seçin bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşta ram kıllanımı ne?
Benim dahili gpu, defender açık, 3 adet seffaflastırma otostart laptop 2.3gb,
Masaüstü 1,3 civarlarda..

Son düzenleme:

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir
İlk işletim sistemim olan Vista'nın bu kadar oy alması üzdü. :D Ara yüzüne hayran kalıyordum.
Aslında son sürümü gayet stabildi. Ama ne yazık ki o zaman ki donanımlar yetersiz geldiğinden herkes XP ye geri dönüyordu.

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Yaklaşık 18 yıldır bilgisayar kullanıcısyıım, Windows 98 ile sektöre girmemle aktif olarak kullanıma XP ile başladım ve diğer bütün dağıtımları deneyimledim.

Dağıtımların bazılarında ( 8 ve 8.1 ) gibi arayüzsel sıkıtnılar baş gösterse de performans bakımından çok fazla bir sıkıntı olmuyordu. (minimal)

Vista'yı da severek kullanmıştım.

Fakat yakın zamanlarda güçlü bir sistem toplamamla geçtiğim Windows 11 ( Yaklaşık 1-2 ay önce W10'a geri döndüm) tam bir rezaletti.

Uygulamalarda aldığım performans kayıpları, yersiz crashler gibi saçma sapan nedeni olmayan sorunlar meydana geldi.

Bunun gibi yapılacak bir sürü açıklama var fakat açık ara çok sorunlu, stabil olmayan bir dağıtım Windows 11..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,880
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom