DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,342
8 kadar kullanışsız bir sürüm yok dünyada.
Çocuktur. XP zamanında 7 yi parçalar içinden geçerdi.Windows xp ve 7'ye oy verenleri sahneye davet ediyorum
aynene walla, bende soruyorum sorun ne?agalar bu w11 de ne gibi sıkıntılar var 2 yıldır kullanıyorum bilmediğimden soruyorum hiç denk gelmedi.
Custom iso kurmak yerine kendiniz iso hazırlayabilirsiniz. Veya uwp tweak programları var onlarla gereksiz servisleri edge co pilot defender vs herşeyi kaldırabiliyorsunuz.Normal win 10 veya 11 kullanamıyorum zaten , custom iso tercih ediyorum yıllardır
Biliyorum fakat kullandığım custom isodaki toolbox işimi çok kolaylaştırıyor onu kendim yapamam yazılımcı olmadığım için.Custom iso kurmak yerine kendiniz iso hazırlayabilirsiniz. Veya uwp tweak programları var onlarla gereksiz servisleri edge co pilot defender vs herşeyi kaldırabiliyorsunuz.
Githubda toolbox dolu yazılımcı olmanıza da gerek yok. Dediğim gibi tweakları ve defender ı kapattıktan sonra windows dehşet bir sistem haline geliyor. Bilgisayarı açınca atarım benim windows 11 in ne kadar sistem tükettiğini karşılaştırırız sizinkiyle.Biliyorum fakat kullandığım custom isodaki toolbox işimi çok kolaylaştırıyor onu kendim yapamam yazılımcı olmadığım için.
Görev yöneticisinden pc boştayken arkaplan işlemlerini atarmısın PC geçince orası önemli benim içinGithubda toolbox dolu yazılımcı olmanıza da gerek yok. Dediğim gibi tweakları ve defender ı kapattıktan sonra windows dehşet bir sistem haline geliyor. Bilgisayarı açınca atarım benim windows 11 in ne kadar sistem tükettiğini karşılaştırırız sizinkiyle.
24H2 güncellemesiyle düzelecek o ya bence çoğu kişi 11 geçer hatta.Windows 11 çok gereksizdi bence, Win 10'a büyük bir güncelleme yapılabilirdi.
Özellikle işlemler kısmına dikkat etGörev yöneticisinden pc boştayken arkaplan işlemlerini atarmısın PC geçince orası önemli benim için