Arama sonuçları: *

1. copierbond

Netspeed düşük hız, yüksek ping, düşük upload

Şuan comnet ten dolayı müşteri hizmetlerine ulaşmanız biraz zor olabilir. Gördüğüm kadarıyla çok fazla yoğunluk var.
  2. copierbond

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

400 tl dediğim yeri diyorsanız evet sadece kendi alt yapısında veriyor.
  3. copierbond

Yukarda resmini atmıştım.
  4. copierbond

Bir işe yaradıysak ne mutlu :) Hayırlı olsun.
  5. copierbond

Şuan tt deyim tt daha pahalı malesef. Benim arkadaşım da süperonlinede 6 ay önce geçirdik. 1000 mbps 400 tl ödüyor
  6. copierbond

Normalde tt alt yapısında 1000 verebilen tek firma millenicom olması lazım. Socar dan dolayı. @Hydra* eğer tt tanımladıysa nette görünüyorsa verebilir. Benimde önceden tanımlamamışlar sadece tt veriyordu.
  7. copierbond

Millenicom verir mesela :blobdance:
  8. copierbond

Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Ben Uşak merkezde kullanıyorum. Uzun yıllardır bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
  9. copierbond

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

anlamadım ki bende. Bunu nerden bileceğiz biz. Kendi sitesinde yazmıyor. 1733834200 Satıcıya sorduğumda "Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe dram mevcuttur." cevabı aldım lakin hala şüphe mevcut :)
  10. copierbond

Kronik bir sorun değil sanırım. 2 defa sistem çöktü ssd görünmüyordu. hd tune den bakınca bad sector falan var. Sanırım bendeki hatalı çıkmış. Biraz önce bilgisayarı açmak için power düğmesine bastım. Bios attı bir baktım ssd görünmüyor. Bios kapattım tekrar aynı, tekrar kapattım şimdi...
  11. copierbond

Bu üründen bende var ama servise vereceğim sorunu var malesef. Servise vermeden 1 tane daha ssd almam lazım.
  12. copierbond

epeye göre bakınca dram var görünüyor. Sizce bu m2 alınır mı ? Fiyata göre daha iyisi varsa ona da bakabiliriz. https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-s50-core-pci-e-1000gb-nvme-sgammixs50c-1000g-cs-3500-2200mbps-3d-nand-p-HBCV000078HY8C?magaza=Hepsiburada
  13. copierbond

Yardım STEAM HESABI ALACAGIM YARDIM

Yüksek ihtimal uc*zst-re mi dediğiniz satıcı ?
  14. copierbond

❌İndirim Bitti! 3 AYLIK GAMEPASS BELEŞ 🔥🔥🔥(Turktelekom ev interneti müşterilerine özel)

Ee türk telekomda varlık fonu ve hazineye ait olduğunu düşünürsek yine Uraloğlu suçlu oluyor :blobdance:
  15. copierbond

🔥İndirim MSİ MAG 275QF 2K 180HZ IPS 6930TL

kacmaz100, başladık100 kodu ile 100 tl daha düşer.
  16. copierbond

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Aynen hemen bitti sanırım. Baktım tükendi yazıyor.
  17. copierbond

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

Bilgilendirme için teşekkürler ama beni zarara soktun ya. 360 tl param gitti arada :D 3 sipariş geçtim.
  18. copierbond

Aynen bizde de minimum 120 tl yapmış malesef 120 oluyor.
  19. copierbond

Aynı adrese farklı hesapla 3 tane alabilir miyim ki 1732451910 Bizde sadece restoran getirsin var ama 120 oluyor. neyse bu da güzel fiyat.
  20. copierbond

1 büyük pizza + coca coca 1 lt aldım. 120 tl ödedim. 1732450485 Kodu yazdınız mı ?
Top Bottom