Neler Yeni

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu nedir hocam, alacak olanlar dikkat etsin

Kronik bir sorun değil sanırım. 2 defa sistem çöktü ssd görünmüyordu. hd tune den bakınca bad sector falan var. Sanırım bendeki hatalı çıkmış. Biraz önce bilgisayarı açmak için power düğmesine bastım. Bios attı bir baktım ssd görünmüyor. Bios kapattım tekrar aynı, tekrar kapattım şimdi çalışıyor.

Bendeki ürün " KIOXIA Exceria Plus" olan modelmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Erhan Akçay
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dram S50 modelinde var gözküyor ama bnm baktım model 5000/4000 okuma yazma hızları var bununki biraz gen 3 hızları .Dram varsa o fiyata yine iyi bnce alınabilir.

anlamadım ki bende. Bunu nerden bileceğiz biz. Kendi sitesinde yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dram S50 modelinde var gözküyor ama bnm baktım model 5000/4000 okuma yazma hızları var bununki biraz gen 3 hızları .Dram varsa o fiyata yine iyi bnce alınabilir.

Satıcıya sorduğumda "Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe dram mevcuttur." cevabı aldım lakin hala şüphe mevcut :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Erhan Akçay
anlamadım ki bende. Bunu nerden bileceğiz biz. Kendi sitesinde yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıya sorduğumda "Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe dram mevcuttur." cevabı aldım lakin hala şüphe mevcut :)
link bıraktım kendi sitesinden orada özelliklerde Host Memory Buffer diyor yani HMB var dram yok . S50 nin daha yüksek okuma yazma olan modelinde var.

Dram olsaydı bunda sitesi dram cache memory 1 gb bellek olarak belirtirdi. S70 olan yüksek modelinde var mesela onda da dram.
Fakat şunu da belirteyim linkte konu başlığında olan m2 de alınıp o fiyata kullanılabilecek bir m2. O fiyata o kadar olur. O fiyata hem dram hem 7000 hızlar pek olmaz çünkü :) Linkteki ssd de S50 günlük kullanım için yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom