Neler Yeni

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Adata genel olarak daha pahalı. Sandiske bakmamıştım öneren insan da görmemiştim bakacağım teşekkürler. Önerdiğiniz ürünler dışında

Bu 3 modelden hangisi düşünülür hepsi birbirine yakın seviyede
Corsair iyi marka ama xt biraz düşük alt seviye ürünü. Wd sn 580 fiyat performans ürünüdür. Fiyatı uygundur. Corsiarin o ürünü o kadar etmez bnce 2.800 ler . San disk önerdiğimi veya wd sn 580 olabilir. Corsairin bu modelinde de wd sn 580 de de dram yok bilginize.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül

Captain Barbossa

80+ Bronze
Evet dün modeller 1 tanesi aynı olmuş wd, ben yanlışlık olmuş diye önemsemedim o kadar . Sorulan kioxia da iyi fiyat / performans ürünüdür.

O fiyata o model de tercih edilebilir. yalnız dram li model aranıyorsa onda da dram yok. Dramli olması önemliyse. O fiyat bandına hem gen 4 hem dramli zor biraz . Wd sn 580 / Sandisk extreme/ kioxia plus G3 hepsi fiyatına göre iyi iş görür ama.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
Evet dün modeller 1 tanesi aynı olmuş wd, ben yanlışlık olmuş diye önemsemedim o kadar . Sorulan kioxia da iyi fiyat / performans ürünüdür.

O fiyata o model de tercih edilebilir. yalnız dram li model aranıyorsa onda da dram yok. Dramli olması önemliyse. O fiyat bandına hem gen 4 hem dramli zor biraz . Wd sn 580 / Sandisk extreme/ kioxia plus G3 hepsi fiyatına göre iyi iş görür ama.
Konudaki SSD de DRAM mevcut gözüküyor bi kaç yerde ama XPG markasını hiç kullanmadım. Sorun çıkarsa görüşebileceğimiz birileri var mıdır ki?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Konudaki SSD de DRAM mevcut gözüküyor bi kaç yerde ama XPG markasını hiç kullanmadım. Sorun çıkarsa görüşebileceğimiz birileri var mıdır ki?
Xpg gen 3 m2 ler kullandım 8200 pro serisi hala bir laptopta takılı bile. Görüşebilecemiz derken sorun çıkarsa garanti servis için galiba. Tabi illaki vardır bir bakan yer firmanın ram , kasa, psu, ssd leri var yani o kadar. Garanti belgesinde yazar zaten neresi olduğu netten de bakılır kimmiş diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom