Arkadaşlar önerebiliceginiz iyi Bir masa var mı? Geniş olursa iyi olur uzunda olabilir 27 inc monitör kullanıyorum kasada masanın üstünde olucak fiyat en fazla 500 TL limitim
Arkadaşlar fazla anlamadıgım için korktum biraz ekran kendi kendine kapanıyor ne biliyim bişey indirirken gidiyor vs herseyin dreviri tam güncel neden olur ve birde allahın belası superonlineden kurtulmam lazım 4 ay tahattüt var daha önericeginiz internet saglayıcısı varmı
Arkadaşlar yarın aksam gidip alıcam kasayı bugun öle dediler ilk aldıgımda yapmam gereken neler bios,windows vs hiç bilgim yok nasıl hazır hale getiririm monitör de yeni aoc curved 144hz 27 inc ek kaplo ws almam gerekiyormu
Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada...
Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla
1592032053
Hayır simdi gidicem yola cıkıcam ben Avrupa yakasındayım bosuna gitmiyim diye dedim acıkmı diye