Arama sonuçları: *

1. U

5k bütçe ile monitör lü sistem önerisi

Arkadaşlar 5 bütçe ile monitörlü sistem önerir misiniz? link atarak
  2. U

İtopya faturası gelmiyor

Arkadaşlar itopyadan 3 hafta öce 8500 TL'lik alış veriş yaptım 3 haftadır fatura gelmedi ve müşteri hizmetlerini arıyorum mail atıyorum hala yollamadılar
  3. U

Pc masası öneri

Arkadaşlar önerebiliceginiz iyi Bir masa var mı? Geniş olursa iyi olur uzunda olabilir 27 inc monitör kullanıyorum kasada masanın üstünde olucak fiyat en fazla 500 TL limitim
  4. U

D.a sistemi kurdum

Elden aldım 1592257248 Ettim sıkıntı yok
  5. U

D.a sistemi kurdum

Arkadaşlar fazla anlamadıgım için korktum biraz ekran kendi kendine kapanıyor ne biliyim bişey indirirken gidiyor vs herseyin dreviri tam güncel neden olur ve birde allahın belası superonlineden kurtulmam lazım 4 ay tahattüt var daha önericeginiz internet saglayıcısı varmı
  6. U

Ramler 3000 mhz olmuyor

Valla anlamadjm olmuyor ne yapsak
  7. U

Ramler 3000 mhz olmuyor

2100 lerde kalıyor neden
  8. U

Monitere hdm kablomu displayport mu

Eyvallah sağolasın 2 sini beraber takamıyorum dimi
  9. U

Monitere hdm kablomu displayport mu

Hangi kablo baglanması gerek 27 inc 144 hz aoc monitör
  10. U

Da sistem kurulumu

Abdullah sadece kurulumu demiş ben kablolar nereye takılıcak onu bilmiyorum
  11. U

Da sistem kurulumu

Hayır drever kablolar vs 1592169494 İçindeki parcalar kurulu zaten 1592169507 Oda takılı ben elden aldım
  12. U

Da sistem kurulumu

Arkadaşlar d.a sistemini aldım elimde suan kurmaya calısıyorum hiç bişeyden anlamıyorum kablolar nereye takılır onu bile bilmiyorum neler yapmam gerekiyor birde aoc 27 inc 144hz monitör aldım içinden 3 kablo cıktı nerelere takıcam anlamıyorum
  13. U

D.a sistem geldii

Ben bugun gidip sabah aldım yarına toplanır yarın aksam gel dediler
  14. U

D.a sistem geldii

Arkadaşlar yarın aksam gidip alıcam kasayı bugun öle dediler ilk aldıgımda yapmam gereken neler bios,windows vs hiç bilgim yok nasıl hazır hale getiririm monitör de yeni aoc curved 144hz 27 inc ek kaplo ws almam gerekiyormu
  15. U

Sistemi mağazadan alma

Aynen vermiyorlar ben gidip bida aldım internettekinide iptal ettim
  16. U

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Biraz öle olucak evet 1592072799 Evet ordan alıcaksın 1592072840 Eyvallah bak kardesim benim nakitimde vardı gittim aldım kredi kartından cektigimide iptal ettim 1592072872 Yarın aksam alıcam toplanma süresi varmıs
  17. U

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada...
  18. U

Acil cevap lütfen

Cagrı merkezi hafta içi calısıyormus
  19. U

Acil cevap lütfen

Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla 1592032053 Hayır simdi gidicem yola cıkıcam ben Avrupa yakasındayım bosuna gitmiyim diye dedim acıkmı diye
  20. U

Acil cevap lütfen

Orda yazmıyor suan acıkmı diye 1592031927 Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicem
Top Bottom