Arkadaşlar d.a sistemini aldım elimde suan kurmaya calısıyorum hiç bişeyden anlamıyorum kablolar nereye takılır onu bile bilmiyorum neler yapmam gerekiyor birde aoc 27 inc 144hz monitör aldım içinden 3 kablo cıktı nerelere takıcam anlamıyorum
Hayır drever kablolar vsHocam bilmiyorsanız uğraşmamanızı tavsiye ederim. Bir bilgisayar servisine götürüp bir miktar ücretle montajını yaptırtmanızı öneririm.
İçindeki parcalar kurulu zatenZaten kurulu geliyor sistem.
Oda takılı ben elden aldımKurulu gelmedi mi zaten? Sadece ekran kartını takmamış olmanız lazımdı.
Youtubda hepsinin videosunu bulabilirsiniz abdullah abinin de videosu vardi hani burda yazarak anlatamayiz bunuArkadaşlar d.a sistemini aldım elimde suan kurmaya calısıyorum hiç bişeyden anlamıyorum kablolar nereye takılır onu bile bilmiyorum neler yapmam gerekiyor birde aoc 27 inc 144hz monitör aldım içinden 3 kablo cıktı nerelere takıcam anlamıyorum
Monitörün kablosunu ve PSUnun kablosunu takacaksın.Hayır drever kablolar vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçindeki parcalar kurulu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oda takılı ben elden aldım
Abdullah sadece kurulumu demiş ben kablolar nereye takılıcak onu bilmiyorumYoutubda hepsinin videosunu bulabilirsiniz abdullah abinin de videosu vardi hani burda yazarak anlatamayiz bunu
parçalara zarar verip sistemi çöpe atmak istemiyorsanız bilen birisine yaptırmanız gayet iyi olurArkadaşlar d.a sistemini aldım elimde suan kurmaya calısıyorum hiç bişeyden anlamıyorum kablolar nereye takılır onu bile bilmiyorum neler yapmam gerekiyor birde aoc 27 inc 144hz monitör aldım içinden 3 kablo cıktı nerelere takıcam anlamıyorum