Arama sonuçları: *

1. P

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

steamden haksız yere yediğim overwatch banı bu gün itibari ile kaldırıldı. sistem dosyalarımı incelemiş olmalı ki herhangi bir sorun tespit etmediler. yardımcı olabileceğim bir şey olursa eğer yardım ederim. 17 gün sürdü sorunun düzeltilmesi
  2. P

umarım çözülür çünkü hiç bir şekilde 3.parti yazılımı kullanmadım hatta cfg dosyası bile kullanmadım oyun dosyalarında isim dahi değiştirmedim, steam destek ve valvede çalışan bir geliştiriciye e posta attım, ss ve maç sonu kayıtlar ile birlikte. dönüş bekliyorum
  3. P

kendisine 3 ay içinde dönmüşler umarım benim sorunumda en kısa zamanda çözülür
  4. P

bana birinin steam idisini verebilir misin bu konu hakkında kendilerinden bilgi almak istiyorum
  5. P

arkadaşların ortalama kaç günde steam destek ekibinden yardım aldı bir bilgin var mı
  6. P

vac yasağı olduğunda böyle oluyor senin gösterdiğin overwatch yasağı veya oyun üreticisi tarafından atılan bir yasak.
  7. P

vac ban ve overwatch banlar arasında fark var birisi otomatik olarak valve anti hile sistemi tarafından atılıyor diğeri (overwatch ban) müfettişlerin oylamalarına göre atılıyor. biraz internette gezindiğimde overwatch banı kalkan oyuncularla karşılaştım. böyle durumlarda overwatch oturumunun...
  8. P

sonucunda banın kalktı mı
  9. P

overwatch müfettişleri dedikleri insanlar 150 galibiyeti olan insanlar hiç bir vasfı olmayan biri bile 150 galibiyet alabilir oyunda ve bu onların doğru bir görüşe sahip olabileceklerinin garantisi değil. inceleyen kişi veya kişiler kaç yaşında bu oyunu ne kadardır oynuyor veya ne kadar hakim...
  10. P

bir arkadaşımla konuştum hesabı hile kulanmamasına rağmen ban yemiş nedeni ise hesabı daha önceden bir arkadaşına vermiş onun hile açmasından ban yemiş, sorun hileden dolayı ban yemesi değil ban yediği hesap hangi bilgisayarlarda açıksa o bilgisayarla oyun oynanan tüm hesaplar banlanmış. daha...
  11. P

steam hesabını aile paylaşımı üzerinden birileriyle paylaştın mı veya numaranı eğer aile paylaşımında bulunduysan bir ekran görüntüsü atar mısın. aynı durum bu sabah benimde başıma geldi
Top Bottom