dost ayran
80+ Silver
Dahası
ben owerwatch yemiştim 3 ayda anca donduler
sonucunda banın kalktı mıben owerwatch yemiştim 3 ayda anca donduler
Tek kişi incelemiyor ve inceleyen kişi senin rütbene yakın oluyor ve overwatchta hile çıktın diye direkt banlanmıyorsun,hile sistemi tarıyor ve banlıyor.V.A.C ban %99.9 ihtimal kalkmaz.overwatch müfettişleri dedikleri insanlar 150 galibiyeti olan insanlar hiç bir vasfı olmayan biri bile 150 galibiyet alabilir oyunda ve bu onların doğru bir görüşe sahip olabileceklerinin garantisi değil. inceleyen kişi veya kişiler kaç yaşında bu oyunu ne kadardır oynuyor veya ne kadar hakim mechul. bu sabah bende overwatch banı yedim steam destek ve steam geliştiricisine sorunumu belirtip oyun geçmişlerimi yolladım. haksız yere aldığım bu banın peşini bırakmayacağım bende
Smoketan vuruşlar bende bol ama ben ban yemedim bir de Vac ban yiyen birinin banını asla açmıyoruz diye bir kuralları vardı, siz gene deneyin şansınızı ama hileyseniz boşverin açmazlar.Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
vac ban ve overwatch banlar arasında fark var birisi otomatik olarak valve anti hile sistemi tarafından atılıyor diğeri (overwatch ban) müfettişlerin oylamalarına göre atılıyor. biraz internette gezindiğimde overwatch banı kalkan oyuncularla karşılaştım. böyle durumlarda overwatch oturumunun aslında ne kadar güvenilmez olduğunu ortaya koyuyorTek kişi incelemiyor ve inceleyen kişi senin rütbene yakın oluyor ve overwatchta hile çıktın diye direkt banlanmıyorsun,hile sistemi tarıyor ve banlıyor.V.A.C ban %99.9 ihtimal kalkmaz.
Overwatch ban yediyseniz eğer vac yemediğinizi söylüyorsanız vac bana göre daha çok şansınız var.vac ban ve overwatch banlar arasında fark var birisi otomatik olarak valve anti hile sistemi tarafından atılıyor diğeri (overwatch ban) müfettişlerin oylamalarına göre atılıyor. biraz internette gezindiğimde overwatch banı kalkan oyuncularla karşılaştım. böyle durumlarda overwatch oturumunun aslında ne kadar güvenilmez olduğunu ortaya koyuyor
Haklısın fakat son birkaç ban dalgasında hatalı banlamalar oldu.Tek kişi incelemiyor ve inceleyen kişi senin rütbene yakın oluyor ve overwatchta hile çıktın diye direkt banlanmıyorsun,hile sistemi tarıyor ve banlıyor.V.A.C ban %99.9 ihtimal kalkmaz.
hesabımı kimseye vermedim hilede açmadım fakat banım vac bana döndüHile açmadan yada indirmeden vac ban yenilmez istediğiniz kadar duvar smoke vurun yemezsiniz okadar kolay kolay öle bişi olsa unlost çoktan yerdi mantıksız hesabını başkasına veriyorsan o hile kullanmıştır report etmişlerdir owerwatch bugun belli olmuştur oda vac bana döner vac açılan hesap açılmaz hesabınızı başkalarıyla paylaşmayın verdiğiniz birisi varsa gidin parasını alın koskoca valve ***** deyil boş yere vac atacak diye.
arkadaşların ortalama kaç günde steam destek ekibinden yardım aldı bir bilgin var mıHaklısın fakat son birkaç ban dalgasında hatalı banlamalar oldu.
Birçok arkadaşımın hesabı ceza aldı ve destek ile iletişime geçtikten sonra düzeldi.
5 günden daha azdı ama kaç gün bilmiyorum.arkadaşların ortalama kaç günde steam destek ekibinden yardım aldı bir bilgin var mı