Neler Yeni

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
ben owerwatch yemiştim 3 ayda anca donduler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
overwatch müfettişleri dedikleri insanlar 150 galibiyeti olan insanlar hiç bir vasfı olmayan biri bile 150 galibiyet alabilir oyunda ve bu onların doğru bir görüşe sahip olabileceklerinin garantisi değil. inceleyen kişi veya kişiler kaç yaşında bu oyunu ne kadardır oynuyor veya ne kadar hakim mechul. bu sabah bende overwatch banı yedim steam destek ve steam geliştiricisine sorunumu belirtip oyun geçmişlerimi yolladım. haksız yere aldığım bu banın peşini bırakmayacağım bende
Tek kişi incelemiyor ve inceleyen kişi senin rütbene yakın oluyor ve overwatchta hile çıktın diye direkt banlanmıyorsun,hile sistemi tarıyor ve banlıyor.V.A.C ban %99.9 ihtimal kalkmaz.

NespaY

80+ Silver
Merhaba cs de yaklaşık 400 saatim var ve 155 in üstünde galibiyetim vardı maalesef takımıma gelen rus lar yüzünden nova elo sunda takılı kaldım
ve dün bir maça girdim bir tane smoke içi vuruş yaptım ve tabikide hile demeye başladılar ve reportladılar fakat hile mile asla kullanmadım
Sizce banım kalkarmı steam destek e de yazdım
Ya da banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
Smoketan vuruşlar bende bol ama ben ban yemedim bir de Vac ban yiyen birinin banını asla açmıyoruz diye bir kuralları vardı, siz gene deneyin şansınızı ama hileyseniz boşverin açmazlar.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben flash alışmış körken vuruyodum. O zamna dünden banlarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
Tek kişi incelemiyor ve inceleyen kişi senin rütbene yakın oluyor ve overwatchta hile çıktın diye direkt banlanmıyorsun,hile sistemi tarıyor ve banlıyor.V.A.C ban %99.9 ihtimal kalkmaz.
vac ban ve overwatch banlar arasında fark var birisi otomatik olarak valve anti hile sistemi tarafından atılıyor diğeri (overwatch ban) müfettişlerin oylamalarına göre atılıyor. biraz internette gezindiğimde overwatch banı kalkan oyuncularla karşılaştım. böyle durumlarda overwatch oturumunun aslında ne kadar güvenilmez olduğunu ortaya koyuyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
vac ban ve overwatch banlar arasında fark var birisi otomatik olarak valve anti hile sistemi tarafından atılıyor diğeri (overwatch ban) müfettişlerin oylamalarına göre atılıyor. biraz internette gezindiğimde overwatch banı kalkan oyuncularla karşılaştım. böyle durumlarda overwatch oturumunun aslında ne kadar güvenilmez olduğunu ortaya koyuyor
Overwatch ban yediyseniz eğer vac yemediğinizi söylüyorsanız vac bana göre daha çok şansınız var.
"overwatch oturumunun aslında ne kadar güvenilmez" Anti Chatlerde güvenilir değil durduk yere ban atabiliyor olay saçma bir döngüye giriyor mantıklı bir sistem fakat doğru kullanılırsa.
Profilinizde böyle bir şey yoksa açılma ihtimali olabilir
1603237509565.png

Profilinizde böyle bir yazı varsa bu vac ban yediğiniz anlamına geliyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Haklısın fakat son birkaç ban dalgasında hatalı banlamalar oldu.
Birçok arkadaşımın hesabı ceza aldı ve destek ile iletişime geçtikten sonra düzeldi.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hile açmadan yada indirmeden vac ban yenilmez istediğiniz kadar duvar smoke vurun yemezsiniz okadar kolay kolay öle bişi olsa unlost çoktan yerdi mantıksız hesabını başkasına veriyorsan o hile kullanmıştır report etmişlerdir owerwatch bugun belli olmuştur oda vac bana döner vac açılan hesap açılmaz hesabınızı başkalarıyla paylaşmayın verdiğiniz birisi varsa gidin parasını alın koskoca valve ***** deyil boş yere vac atacak diye.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Hile açmadan yada indirmeden vac ban yenilmez istediğiniz kadar duvar smoke vurun yemezsiniz okadar kolay kolay öle bişi olsa unlost çoktan yerdi mantıksız hesabını başkasına veriyorsan o hile kullanmıştır report etmişlerdir owerwatch bugun belli olmuştur oda vac bana döner vac açılan hesap açılmaz hesabınızı başkalarıyla paylaşmayın verdiğiniz birisi varsa gidin parasını alın koskoca valve ***** deyil boş yere vac atacak diye.
hesabımı kimseye vermedim hilede açmadım fakat banım vac bana döndü
artık umrumda değil bıraktım zaten cs yi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Mert
Haklısın fakat son birkaç ban dalgasında hatalı banlamalar oldu.
Birçok arkadaşımın hesabı ceza aldı ve destek ile iletişime geçtikten sonra düzeldi.
arkadaşların ortalama kaç günde steam destek ekibinden yardım aldı bir bilgin var mı

Top Bottom